Adam Đogani ušao u Elitu! U studiju otkrio sve o romansi sa Milicom Veličković i njenoj navodnoj trudnoći

Vreme čitanja: oko 2 min.

Priznao da su bili intimni

Adam Đogani/Foto: Marko Jovanović

Sa Pinka su večeras najavili vanredno ubacivanje u rijaliti program "Elitu", ali i emisiju "Pitanja novinara".

Na samom početku, voditeljka Dušica Jakovljević saopštila je da je novi učesnik "Elite", Adam Đogani.

Adam će se od ove večeri ravnopravno boriti sa ostalim takmičarima za prvo mesto i vrednu nagradu.

- Predobro se osećam, nemam osećaj da treba opet da uđem. Moj plan i cilj je da konačno dođem do finala - rekao je na početku Adam.

Đogani je nedavno podigao prašinu izjavom da je imao romansu sa Milicom Veličković, pa ga je Dušica sada o tome i pitala.

- Kakav je tvoj odnos sa Milicom Veličković? - upitala je voditeljka, na šta je Adam rekao:

- Ona je meni stvarno jako draga i baš mi je dobra drugarica. Neprijatno mi je da pričam o ostalim stvarima. Bili smo zajedno oko dva, tri meseca, ali ne želim da se moje učešće zasniva na tome - poručio je Adam Đogani.

- Mi imamo saznanja da si ti bio sa njom neposredno pre ulazak u Elitu i kada se u prvim danima sumnjalo na njenu trudnoću, bilo bi velika verovatnoća da je tvoje - dodao je Darko Tanasijević.

- Mislim da će Milica da se obraduje kada me vidi. Tek poslednjih mesec dana sam saznao da će ući u Elitu. Nije mi bilo ni na kraju pameti da je tako pametna devojka otišla sa likom poput Terze. Terza želi da bude Bilal i sve bi uradio za rijaliti. Posavetovao bih je da ne pravi od sebe budalu i da manje pije - rekao je Adam pa dodao:

- Terza je baš manipulator i da se predstavlja onakav kakav nije. Daj Bože da se stvarno zaljubio, ja želim da ona bude srećna sa bilo kim. Ne znam da li postoji mogućnost da nam se vrate emocije i trudiću se da izbegavam te veze, ali kakve sam sreće, opet ću se zaljubiti - istakao je Adam, a njegovo predstavljanje pogledajte u snimku ispod.

(Telegraf.rs)