Oglasila se Ivaniševićeva supruga Nives, nakon što je najavio da će tužiti bivšu zbog novca: "Pravda je..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kratak komentar podrške Nives je uputila suprugu koji ratuje sa bivšom

Printskrin: Instagram/goran.ivanisevic

Nakon što je bivši teniser i trener Novaka Đokovića, Goran Ivanišević, na Instagramu objavio je otvoreno pismo direktno upućenom bivšoj supruzi Tatjani Dragović, sada se oglasila i njegova trenutna žena Nives.

On je tom prilikom pomenuo suđenja koja imaju, kao i da će pokušati da dođe do "svog novca koji je trenutno kod bivše supruge".

Ivaniševićeva supruga Nives je ispod njegove objave na Instagramu ostavila komentar i pružila mu je podršku.

- Pravda je spora, ali dostižna - napisala je Nives.

Printskrin: Instagram/goran.ivanisevic

Podsetimo, Ivanišević se kasno sinoć oglasio na Instagramu i najavio da će bivšu suprugu s kojom ima dvoje dece i sa kojom je proveo čak 17 godina - tužiti zbog otuđivanja novca.

- Ovako... Onog trenutka kada sam se usudio da potražim novac koji sam zaradio pre i tokom braka, koji je T. D. (Tatjana Dragović, prim. aut) prisvojila mimo svih zakona i ugovora, postao sam porodični nasilnik i miljenik sudova. Sada samo još čekam tužbu koja bi trebalo da je dotična T. D. osvojila Vimbldon i dve olimpijske medalje, a možda i osvojila još neki grend slem, ali to još sud treba da utvrdi. Za sve upite i ostalo, molim da se javite mojim advokatima gospodinu Mandiću i gospodinu Staniću koji se bave ovim slučajem već dugo vremena. Uz dužno poštovanje, Goran.

(Telegraf.rs)