"Nijedan račun za struju nisi platila": Rasta poslao šok poruku Ani, tvrdi da je pretila njegovim roditeljima

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nikolićeva objavila prepisku sa bivšim

Foto-kolaž: Anotnio Ahel/ATA Images, Marko Jovanović

Pevačica Ana Nikolić i reper Stefan Đurić Rasta razveli su se pre šest godina.

U periodu najveće ljubavi njih dvoje su dobili ćerku Taru, koja je danas malo kod oca, malo kod majke.

Iako se Rasta trudi da javno ne komentariše odnos sa Anom i izbegava da odgovara na pitanja o njoj, Nikolićeva i dalje ponekad iznese detalje njihovog braka i veze, te je sada objavila poruku koju je dobila od bivšeg supruga.

- U našoj vezi, braku jedan račun za struju platila nisi, renovirao sam ti stan, i dalje je u tom stanju jer ti zaista i jesi emotivni i funkcionalni invalid. Nemaš dan radnog staža, svaki album, turneju si u životu provela na lečenju i otkazivala samo jer si lenština. A sad me dobro zapamti, nikad u životu, ali nikad ti neću dati ništa nakon pretnje mojim roditeljima. Nego pazi ti da se slučaj ne okrene u ''zanemarivanje deteta'', a to je krivično i ide se u zatvor. A ti znaš da ne bi prošla ni asistenta pripravnika nekom veštaku. Prestani da se ložiš više, jer smo se toliko us*ali na tvoje pretnje, kao što vidiš, a sad lepo od*ebi - piše u objavi koju je Ana Nikolić okačila na Instagram, a zatim iznela optužbe na njegov račun.

Veliki intervju sa Stefanom Đurićem Rastom, u kom između ostalog priča i o bivšoj supruzi Ani Nikolić, poslušajte u snimku ispod.

(Telegraf.rs)