Filip Car stiže u Beograd, Aleksandra u strahu: "Svi smo videli koliko nasilan može da bude"

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Aleksandra nije tikva bez korena, ima ko će nju da brani", rekla je Aleksandrina drugarica

Foto-kolaž: Kobra, Antonio Ahel/ATA Images

Bivši rijaliti učesnik Filip Car stiže u Beograd prvi put nakon "Zadruge", a kako izvor otkriva, Aleksandri Nikolić zbog toga nije svejedno.

Filip Car će se u utorak u emsiji "Amidži šou" suočiti sa Majom Marinković, a fanovi su Aleksandri odmah preneli informaciju.

- Aleksandra nije ni znala za to, sve do ovog trenutka, upravo su joj fanovi javili. Pa mislim, devojka je u strahu, jer zna na šta je Filip spreman, što je i sam rekao, imali smo priliku u rijalitiju da vidimo koliko nasilan može biti. Ipak joj nije svejedno kada zna da će biti u njenoj blizini - govori izvor za Republiku i nastavlja:

- Aleksandra nije tikva bez korena, ima ko će nju da brani, ima porodicu, ima pravdu i Boga uz sebe, nema ona razlog da se plaši, nije joj svejedno, naravno, ali biće ona dobro, samo sve dobro da se završi, sada je najbitnije da ona i beba budu dobro - rekla je za gore pomenuti izvor Aleksandrina drugarica.

Podsetimo, Aleksandra je u lajvu progovorila o celoj situaciji sa Filipom, te otkrila da ne želi nikakav kontakt sa njim.

- Filipa ne bih da komentarišem, on je nečovek za mene i monstrum, i da umre, ne zanima me. Želela sam da budemo u korektim odnosima, ali to je džabe. Od njega ne tražim apsolutno nista - rekla je ona.

Aleksadra je otkrila i da se ipak trudi da bude srećna.

- Ne nerviram se, trudim se da nekako izguram sve ovo. Ljudi desilo se nešto prelepo, nešto što sam uvek želela, jako sam srećna iako okolnosti nisu najbolje, iako je otac takav nažalost. Ja sam saznala par sati pre emisije sa Anom Ćurčić, gospodin je bio upućen u sve - rekla je ona.

Nikoliećeva je otkrila i da nikada nikome ne bi poželela da bude u vezi sa Filipom.

- Ja sebe ne vidim pored takvog čoveka, i ne bih ni jednoj osobi na svetu poželela takvog muškarca. Neću učiti dete da ne voli tatu, kad poraste neka radi šta želi. Nisam ovo želela naravno, ali desilo se i šta je tu je, sama ću odgajati dete naravno - otkrila je ona.

Podednica Zadruge se potom osvrnula na Filipove izjave.

- On je navikao da se čupa preko mene, ali ovog puta neću dozvoliti jer nisam dužna. Ta politika, meni je dete najbitnije neka zaboravi - istakla je ona.

(Telegraf.rs)