Kviz "Jedno pitanje" očarao gledaoce: Nova epizoda večeras u 22 sata na UNA TV

Vreme čitanja: oko 2 min.

Hrabri takmičar pozvao Mariju Kilibardu na putovanje u Meksiko

Foto: UNA TV Promo/ Miroslav Milić

U najnovijem izdanju sve popularnijeg kviza "Jedno pitanje" upoznaćete dva fantastična takmičarska para koji će se boriti da osvoje što veću novčanu nagradu iz najvećeg nagradnog fonda do sada u jednom domaćem kvizu.

Dva prijatelja, Dejan i Tarik, prešli su dug put iz Sarajeva kako bi okušali sreću i proverili svoje znanje iz najrazličitijih oblasti. Ipak, Tarik, po zanimanju pravnik, kako kaže, ne bi voleo da dobije pitanje iz svoje branše, jer smatra da bi tu najlakše pogrešio. Tarikov drug Dejan, istakao je da bi osvojeni novac potrošio na put u Meksiko, a zatim pozvao lepu voditeljku Mariju Kilibardu da mu se pridruži na tom putovanju.

Drugi par, simpatične drugarice, Senka i Jovana, imaju zajednički automobil i osvojeni novac bi utrošile na njegovu popravku, a kako bi "osigurale" svoju pobedu sa sobom su ponele i jednu vrlo zanimljivu amajliju. Da li će im to biti dovoljno da zablistaju u takmišarskoj stolici - saznajte večeras u 22 sata na UNA televiziji.

"Jedno pitanje" je emisija licencirana od strane NBCUniverzal Formata, koji su deo Univerzal Internacional Studija, divizije Univerzal Studio Grupe. Originalna verzija kviza emitovana je na Kanalu 4 u Velikoj Britaniji, u produkciji Chalkboard TV i Motion Content Group. Pored znanja koje je potrebno da se osvoji novčana nagrada od čak 10.000 evra, neophodna je intuicija, malo sreće, ali i neizostavna pomoć voditeljke - a pravila su jednostavna: Takmičarski par od voditeljke dobija jedno pitanje i 20 odgovora, gde će sistemom eliminacije, pokušati da dođu do jedinog ispravnog odgovora. Ako takmičarski parovi uspeju da savladaju sve korake koji su pred njima, čeka ih vredna nagrada u iznosu od 10.000 evra.

UNA TELEVIZIJA dostupna vam je putem:

Set top box alotment Avala (na poziciji 11)

MTS (na poziciji 125)
mSAT (na poziciji 107)
Orion Telekom (na poziciji 11)
BeotelNet (na poziciji 11)
Xplore TV (na poziciji 10)
Supernova (na poziciji 25)
YettelHipernet TV platforma (na poziciji 14)
ST Cable (na poziciji 47)
KBC NET (na poziciji 11)
NEXT (na poziciji 24)
Jotel (na poziciji 27).
(Telegraf.rs/PR)