Saša Popović: Najviše je boli Cecin dolazak na njeno mesto! JK: Ubola sam u centar onoga što ga najviše boli!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pevačica i kreativni direktor Granda gostovali su jutros na različitim televizijama, on na Pinku, a ona na K1, gde su govorili o rezultatima gledanosti kako "Zvezda Granda", tako i njenog spektakularnog koncerta u Beogradu na vodi

Foto: Pixabay, ATA Images, Marko Jovanović

Bura oko Saše Popovića i Jelene Karleuše se ne stišava, a na društvenim mrežama se vodi polemika ko od njih dvoje govori istinu.

Pevačica i kreativni direktor Granda gostovali su jutros na različitim televizijama, on na Pinku, a ona na K1, gde su govorili o rezultatima gledanosti kako "Zvezda Granda", tako i njenog koncerta povodom promocije novih albuma u Beogradu na vodi.

Saša tvrdi da je muzički šou koji on vodi bio najgledaniji u subotu uveče, a kako bi to dokazao, prikazao je i grafikone gledanosti iz sata u sat.

Kako kaže, on misli da je Jeleni najteže palo to što je Ceca Ražnatović došla na njeno mesto u žiriju popularnog šoua.

- Može da priča za Zvezde Granda, za mene, za žiri najgore, šta god hoće! Žao mi je Jelene Karleuše iz prostog razloga, mogla je da ostane u Zvezdama Granda, ali tražila je neke abnormalne cifre i tako dalje. To ne zavisi od mene. Brena i ja smo prodali Grand, novi vlasnici nisu hteli da plate koliko je tražila. Otišla je, na njeno mesto mesto je došla Ceca. Ja mislim da je to dva prsta u oko i da to nju najviše boli. Ali, jednostavno razvaljujemo. Žao mi je, Jelena, ali ovo je bio harakiri -  rekao je Popović.

Na ove reči Saše Popovića, Jelena je kratko poručila:

- Ja se sećam kad sam došla u "Zvezde Granda" na TV Prva, da je u istom terminu Pink imao "Pinkove zvezde" sa Cecom. Ugasili smo ih za dva meseca. Toliko o Ceci. A, kad je reč o uvredama Saše Popovića, samo ću reći da ko gubi ima pravo da se ljuti. Ubola sam ga u centar onoga što ga najviše boli, a to je da bez mene ne postoje - rekla je Jelena.

(Telegraf.rs)