Bivša ljubav Miloša Bikovića se posle dužeg vremena pojavila u javnosti i još je lepša nego pre

Vreme čitanja: oko 1 min.

Glumica je prisustvovala jednom događaju u Beogradu, u društvu koleginica

Foto-kolaž: Antonio Ahel/Milan Maričić/ATAImages

Brankica Sebastijanović pojavila se u javnosti, na jednom događaju na koji je došla u društvu koleginice Ivane Dudić.

Već godinama unazad ova lepa glumica retko se može videti na gradskim dešavanjima, a njene izjave su tek retkost. Ipak, mnogima i dalje važi za najlepšu domaću glumicu, a Brankica nije dozvoljavala da je takvi komplimenti ikada pomere s mesta i da "poleti".

Čak ni onda kada je bila u emotivnoj vezi s Milošem Bikovićem sa kojim je, kako se pričalo i pisalo, planirala i venčanje.

Međutim, umesto svadbe začula su se zvona koja su označila kraj njihove ljubavi, ali ni nakon čitave decenije nije prestalo da se priča o tome kako Brankica nije želela da izgubi nevinost pre braka.

- Mislim da je baš ružno sprdati se sa nečim do čega se Miloš i ja držimo. Drago mi je ako možemo da budemo primer mladima u ovakvim vremenima. Ne znam zašto se o tome toliko piše - istakla je Brankica samo jednom prilikom na temu priča da se "čuvala za brak".

Miloš je u oktobru 2014. na pitanje da li jedno od njih nije dovoljno pružalo kako bi veza opstala, rekao:

- Bilo bi nezahvalno da tako nešto kažem za drugu stranu. Mogu samo za sebe da kažem da sam u duhovnom dizbalansu, ali ne mora da znači da je to razlog raskida - istakao je tom prilikom glumac za Story.

- Nismo se posvađali da bismo prekidali kontakt, ali zaista se ne bih previše osvrtao na detalje - objasnio je tada.

Brankica je početkom 2023. u jednom razgovoru upitana za Miloša, ali je striktno odbila da govori o njemu.

- Ne pričam više na tu temu uopše. To su završene teme, tako da to uopšte ne komentarišem - rekla je Brankica tada za emisiju "Una, due, tre".

(Telegraf.rs)