Slobu i Rastu nisu hteli da puste iz aviona nakon prinudnog sletenja u Budimpeštu, oni napravili neviđeni šou

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sloba Radanović i Stefan Đurić Rasta preživeli su dramu na letu iz Dizeldorfa do Beograda kada je njihov avion prinudno sleteo u Budimpeštu zbog jakog nevremena.

Naime, oni su nešto posle ponoći nakon velike drame i turbulencija uspeli da slete na aerodrom u Mađarskoj gde su u avionu zadržani duže od sat vremena.

Nakon što su im iz avio kompanije saopštili da je odluka da se istim avionom vrate u Dizeldorf odakle bi tek ujutru krenuli put Beograda putnici su krenuli da se bune i negoduju.

Nastao je opšti metež u avionu a mnogi putnici su tražili da se otvore vrata aviona kako bi izašli da zapale cigaretu i udahnu svež vazduh.

Upravu tu situaciju iskoristili su Sloba i Rasta da aktiviraju muzičare i pokrenu pravi koncert u avionu. Muzičari su krenuli da sviraju pesme od Džeja i Dragana Kojića Kebe što je bacilo u "trans" sve putnike. Oni su sa njima uglas pevali a osoblje nije znalo šta ih je snašlo.

Muzika i pesma odzvanjali su aerodromom a nakon nekoliko trenutaka osoblje je odlučilo da ipak pusti putnike da napuste avion.

Kako je izgledala ta situacija u avionu pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegra.rs)