Progovorila Desingericina žena: Nevena priznala da je bila u rijalitiju, a onda otkrila i čime se zapravo bavi

Vreme čitanja: oko 1 min.

Despićeva supruga je otkrila da je bila i u rijalitiju, zajedno sa Gastozom

Foto-montaža: Mileta Mirčetić, Tiktok/nenaneniii

Muzičar Dragomir Despić, poznatiji u javnosti kao Desingerica, privlači pažnju gde god se pojavi zbog svog ponašanja i izjava.

Ipak, kada se kamere ugase, Despić uživa u porodičnom životu zajedno sa suprugom Nevenom i njihovom ćerkicom Dunjom.

Naime, Nevena se sada oglasila i otkrila koliko su oni zajedno i kako su se upoznali.

- Dragomir i ja smo zajedno već 11 godina, od toga poslednje 3 godine u braku. Upoznali smo se preko zajedničke drugarice. To je bilo još u periodu srednje škole. Drugarica i ja smo otišle na piće, a onda je došao i on. Ostalo je istorija - rekla je Nevena na samom početku.

Despićeva supruga je otkrila da je bila i u rijalitiju, zajedno sa Gastozom.

- Istina je da sam bila u rijalitiju, ali to je bilo baš davno. Moje učešće je trajalo svega dve nedelje - rekla je ona.

Nevena je bila dosta aktivna na društvenoj mreži Tiktok, morala je da pauzira zbog obaveza oko ćerkice, ali planira da se vrati na ovu popularnu mrežu.

- Trenutno sam nezaposlena jer sam posvećena ćerki sa kojom provodim najviše vremena. Slobodne trenutke sam koristila na Tiktok, a popularnost koju sam tamo stekla je došla iznenadno. Vremenom sam počela da snimam lajvove i da od toga zarađujem, a planiram da se uskoro aktivnije posvetim tome, pa da se i zvanično vodim kao Tiktokerka - zaključila je ona za "Alo!".

(Telegraf.rs)