Skandal! Stanijin bivši javno objavio intimnu fotografiju Aneli sa čovekom koji je oženjen i ima troje dece

Vreme čitanja: oko 1 min.

Biznismen svakodnevno objavljuje njihove privatne prepiske, a sada je otišao i korak dalje

Foto: Kobra, Telegraf.rs

Biznismen i sada već bivši dečko Stanije Dobrojević, Asmin Durdžić, na sve načine pokušava da diskredituje svoju bivšu partnerku, učesnicu Elite Aneli Ahmić.

Haos je počeo kada je Aneli pre ulaska u Elitu ušetala u studio i iznela tvrdnje da je Stanija preotela Asmina od nje, a situacija se i dalje ne smiruje.

Biznismen svakodnevno objavljuje njihove privatne prepiske, a sada je otišao i korak dalje.

Naime, on je objavio Anelinu privatnu fotografiju na kojoj je vidimo kako gura jezik u usta nepoznatom muškarcu, za koga Asmin tvrdi da je oženjen i da ima troje dece!

Identitet je sakrio, ali je uputio i brutalnu poruku.

- Evo zbog čega sam pisao da mi se kune da nije bila ni sa kim da bi dokazao kakva je to žena koja se na dete kune, a laže. Ne mogu čoveka objaviti pošto ima ženu i 3. dece - objavio je on na Instagramu.

Printskrin: Instagram/bet_men_007_

Podsetimo, Stanija nam je sinoć otkrila da je pre emisije kod Ognjena ostavila Asmina zbog svega što se dešava i dodala da je njena porodica iz medija saznala da je izgubila bebu. Priznala nam je takođe i da joj je biznismen pisao u toku emisije i dodala da nije sigurno u svoje emocije i da mora malo da se povuče iz javnosti.

(Telegraf.rs)