Milan Stanković napravio šokantan potez na dan kada je trebalo da postane iskušenik: Ipak se vraća na scenu?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Stanković je priče o povratku na scenu podgrejao nedavno, kada je Karleuša objavila svoj novi album na kojem je i on radio

Foto-kolaž: RTRS, Instagram/milanstankovic

Pevač Milan Stanković samo dva dana nakon što je trebalo da postane iskušenik u manastiru Podmaine u Budvi, šokirao je svojim potezom.

Naime, Stanković ipak nije postao iskušenik, a baš 28. avgusta kada je navodno i trebalo da postane iskušenik uradio je nešto neočekivano.

On je sa svog Instagram naloga obrisao sve fotografija koje ga podsećaju na period od kada je navodno počeo da obilazi manastire.

Sve slike koje datiraju od 2020. godine s njegovog profila su nestale - obrisane.

Milan je ostavio samo umetničke i slike koje je kačio dok se još bavio muzikom, zbog čega mnogi komenatrišu da je Stanković ipak izgleda odlučio da se vrati na scenu.

Podsetimo, kako se pisalo, Milan je imao plan da na veliki praznik krajem avgusta, tačnije 28. avgusta zamonašiti.

Monah ovog manastira rekao je za "Kurir" da mora još da se usavršava da bi započeo život u manastiru.

- Brat Milan nije bio u manastiru tokom ovog leta, bio je za vreme velikog vaskršnjeg posta. Iako je imao, a i dalje ima želju da krene monaškim putem, stav igumana i bratije je da je ipak još rano da zvanično bude pridodat kao iskušenik, tj. našem bratstvu. Mora da prođe još vremena. Milan mora da nauči da se još više usavršava u trpljenju i molitvi. To je za njegovo duhovno dobro. Milan je tu odluku prihvatio kao blagoslov, što i jeste. Najavio se ocu igumanu da će doći sad za vreme gospojinskog posta, da nam pomogne u poslušanjima pred manastirsku slavu, koja je 28. avgusta. U ovom periodu imamo puno poseta i posla, tako da će nam biti od pomoći - rekao je monah, koji se dotkao i Milanovog boravka u manastiru.

(Telegraf.rs)