Jovana Jeremić na gej venčanju dva ruska milionera u Crnoj Gori: Uživa sa ćerkicom, poslala i moćnu poruku

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jovana se oglasila na Instagramu emotivnom i moćnom porukom

Jovana Jeremić / Printskrin: Youtube/ TopMedia film and video

Voditeljka "Novog Jutra" na Pinku, Jovana Jeremić, prisustvovala je gej venčanju u Crnoj Gori.

Naime, u pitanju je bilo gala veselje dva milionera iz Rusije, Jovana se i sama oglasila na Instagramu i poželela im sve najbolje, a društvo joj je u Crnoj Gori pravila i ćerkica.

- Uvek i u svakom momentu slavimo ljubav. Ljubav ne zna za granice i ne poznaje mržnju. Ne volim dvostruki moral. Volim iskrenost i volim sto su moji prijatelji rasuti svuda po svetu. Venčanje moja dva prijatelja… - napisala je ona na Instagramu.

Jovana se oglasila za medije i potvrdila da je prisutvovala kao i da su u pitanju njeni prijatelji, dva milionera iz Rusije.

- Došli su u Crnu Goru da se venčaju, zbog toga sam otišla u inostranstvo. Iz Španije sam specijalno doletela za Porto Montenegro na intimno venčanje prijatelja iz Rusije. Nakon venčanja, vraćam se u Beograd - istakla je Jovana i dodala:

- Uvek podržavam pravu ljubav, volim iskrenost i pravičnost. Ne volim lažni moral. A uvek ću kritikovati muškarce koji imaju 40 godina i varaju žene. A onda oni prvi na televiziji osuđuju LGBT populaciju, a ovi ljudi su samo iskreni u tome što osećaju - rekla je Jovana za "Blic".

(Telegraf.rs)