"Jutros sam jako plakao, fali mi otac... Nije dočekao ovo, a koliko puta je rekao da jedva čeka da se oženim"

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Gleda on nas sa lepšeg mesta, tu je on sa nama... - rekao je pevač ispred svoje kuće u Brestaču

Foto: Nikola Tomić

Darko Lazić danas se ženi Katarinom Stojanović, a pred venčanje je istakao da mu u ovim trenucima najviše nedostaje otac Milan.

- Sinoć sam jako puno plakao, to jest jutros. Čovek koji ne plače to nije dobar čovek. Jako mi fali otac u ovom trenutku i ne bih preterano da pričam jer sam emotivan kad je on u pitanju. Svakome fali otac nadan svadbe. Žao mi je što nije tu i što nije dočekao ovo, koliko puta je govorio "jedva čekam da se ti oženiš"... Nažalost, život ide dalje, mi moramo dalje, tako je kako je. Gleda on nas sa lepšeg mesta, tu je on sa nama... - rekao je pevač ispred svoje kuće u Brestaču.

Kaže, tremu ima.

- Ne znam ni sam. Sinoć me uhvatila malo trema kad su počeli venac da nameštaju. Prva mi je svadba, ima malo treme, ali to tako mora - istakao je, pa objasnio da će tradiciju ispoštovati.

- Tradicija, idemo po mladu, sito, crkva... standardno, ništa preterivanje. Nemamo ni vremena, previše, ono što moramo. Mladu ću morati da prenesem preko praga, to je običan koji ne sme da zaobiđe - rekao je Lazić.

Sa Katarinom se samo čuje od prošle noći, ali se nisu videli.

- Čujemo se od sinoć pošto ona spava kod njenih. Nisam video venčanicu, pa ne ide to. Nemoj više molim te da kvarimo sreću! (smeh) - kazao je Lazić, piše Informer.

Inače, Darko će se, kako je Telegraf.rs pisao, voziti u Lamborginiju od 320.000 evra.

- Ovo je auto od prijatelja. Razmišljali smo o oldtajmeru, kočijama... Rekoh, ajde nešto malo drugačije. Ja ću voziti, naravno (smeh) - poručio je pevač.

(Telegraf.rs)