Evo kako izgleda kuća Lazića u Brestaču uoči venčanja: Postavlja se šator, stižu na stotine cvetova za kapiju

Vreme čitanja: oko 2 min.

Darko i Katarina vode računa o svakom detalju, a radovi su uveliko u toku, uprkos kiši i lošem vremenu

Ekipa Telegrafa zaputila se danas u rodno selo Darka Lazića, Brestač, kako bismo snimili kako teku pripreme za venčanje sa Katarinom.

Naime, do svadbe je ostalo nešto manje od 24 sata, a pripreme uveliko teku, kako u restoranu u obližnjim Pećincima, tako i u njegovoj rodnoj kući.

Ekskluzivne kadrove luksuzne dekoracije u sali gde će se za 24 sata Katarina i Darko Lazić izgovoriti sudbonosno "da" usnimili smo danas tokom obilaska restorana i kuće.

Čim smo stigli zatekli smo njegovu majku Branku kao i Darkovu snajku koje uveliko vrše poslednje pripreme kada je njihov izgled za sutra u pitanju, a potom smo snimili i kako izgleda njegov dom.

Budući da je venac za kapiju završen, što smo i uslikali prilikom obilaska restorana, on je trebalo svakog trenutka da stigne u Brestač i da se postavi, kao i ostatak dekoracije.

U dvorištu će se naći i ogroman šator kao i raznorazne đakonije, budući da su mladenci vodili računa o svakom detalju.

Ljubazni dekorateri i organizatorka koja se bavi time da sve bude kako su mladenci zamislili ljubazno su razgovarali sa nama, a uslikali smo i šta sve čeka zvanice koje će se naći sutra u restoranu.

Kako smo saznali, a potom se i uverili na licu mesta, postavljeni su zlatni tanjiri sa podtanjirima, kao i zlatni escajg. Na mladenačkom stolu postavljeni su leptiri koji su uvezeni iz Holandije, a u trenutku kada smo posetili salu gde će se gosti provoditi, još uvek nisu bili potpuno gotovi.

- Mladenci će se voziti u oldtajmeru čija je cena skoro milion evra. Katarinina venčanica košta čitavo bogatstvo, a Darkovo odelo je specijalno rađeno za njega, nije kupljeno gotovo - rekao nam je sagovornik na licu mesta.

Podsetimo, ono što dokazuje koliko su želeli da sve bude gala i luksuzno jeste podatak da su samo za cveće dali neverovatnih 50.000 evra!

Cveće je prirodno i danas je stiglo u šleperu.

Ovo je potvrđeno za Telegraf.rs od prisutnih radnika koji su se bavili dekoracijom, a cifra je tolika jer će doslovno svaki deo hale biti ukrašen, kao i Darkova kuća. Kako smo videli, za kapiju se radi specijalni beli aranžman, na stolovima u sali biće beli aranžmani u zlatnim vazama, dok je svuda po sali, od poda do ograde, belo cveće.

(Telegraf.rs)