Pre 4 meseca lažirala sopstvenu smrt, a sad je objavila da ulazi u Elitu: "Bez honorara, samo me ovo zanima!"

Vreme čitanja: oko 3 min.

Petrušićeva je u aprilu pokušala da lažira svoju smrt, da bi na kraju za sve okrivila - medije

Foto-kolaž: Telegraf, nottinghampost.com, Twitter/@querly96

Slađana Petrušić, nekadašnja učesnica, pa voditeljka rijalitija "Parovi", najavila je ulazak u Zadrugu 7 "Elita".

- Ulazim u Elitu, budite mi podrška kao nekad. Ulazim bez honorara. Zanima me samo prvo mesto - ili pobeda ili izlazim sa nulom. Narod odlučuje - napisala je Slađa na svom Instagram storiju.

Podsetimo, Petrušićeva je u aprilu pokušala da lažira svoju smrt, da bi na kraju za sve okrivila - medije.

Prvo je na njenom Instagram profilu objavljena vest da je iznenada preminula, a poruku je navodno napisala porodica.

Kada su mediji došli do dokaza da je slagala, Slađana se oglasila.

- Javljam se s neba, dragi moj narode. S desne strane sedi Bog i ima poruku za vas. Uozbiuljite se, krajnje je vreme. Vidite šta nam mediji rade: objavljuju neistinite priče, ne proveravaju, samo pišu, lupaju kao Maksim po diviziji. Jedino što mi je drago iz cele ove priče je to što sam, nakon što sam se "preselila" na onaj "bolji svet", postala voditeljica, spisateljica, bavila sam se politikom, glumica, i svašta nešto... Odjednom su znali za sva moja dobra dela, i da sam borac za pravdu... Dok sam bvila na toj vašoj pišljivoj Zemlji, u tom vašem svetu, bila sam niko i ništa, bila sam starletica, jedna obična budaletina, i niko nije znao da sam jako dobar čovek.

- Zato, narode, pamet u glavu, ne tražim da mislite kao ja, tražim samo da mislite. Bacaju vam koske, a vi kao pitbulovi kidate, sve kidate oko sebe, tako ste rastrgali mene. Pa sam se povukla jedno vreme. Uskrsnula sam, narode, i nadam se da me nećete sada rastrgati, kada vidite šta će mediji objaviti, jer će biti uvređeni nakon ovoga. Još jednom ponavljam, medijska šutnja je prekinuta. Možemo se igrati ponovo, dragi moji mediji. Narode, obratite pažnju na političare, obratite pažnju na medije, na novinare. Ko upravlja medijima i šta nam rade, kako kažu hleba i igara - rekla je ona.

Isekla vene, osuđena na šest meseci zatvora, tukla rijaliti učesnike

Slađana je 2015. godine pred kamerama rijalitija "Parovi" izvršila fizički napad na rediteljku i rijaliti učesnicu Jelenu Golubović, zbog čega je u Trećem osnovnom sudu u Beogradu doneta prvostepena presuda prema kojoj je osuđena na šest meseci zatvora.

Takođe je bila u centru skandala i kada je nasrnula na goste emisije koju je vodila, Ninu Prlju i Tina Mlivića. Nekadašnji učesnici „Parova“ Nina i Tin neposredno posle emisije ostali su u studiju kada su sa voditeljicom ušli u verbalni sukob, posle čega je došlo i do fizičkog obračuna. Ona je udarila Tina, zbog čega joj je hrvatski muzičar zapretio tužbom.

Ona se često fizički sukobljavala i sa drugim učesnicima rijalitija.

U maju 2019. godine je, kako su prenosili mediji, doživela blaži infarkt, zbog čega je neko vreme odsustvovala sa televizije.

U februaru 2020. godine Petrušić je isekla vene. Do incidenta je došlo nakon što je saopšteno da je kažnjena zbog iznošenja neistina na račun produkcije. Kada je učesnici saopštena kazna, u kojoj je navedeno i da mora otići u izolaciju, Slađana se pobunila odbijajući da to učini.

Ubrzo zatim došlo je do incidenta, a učesnica "Parova" je zbrinuta u KBC Zemun.

(Telegraf.rs)