Žena fudbalera skinula kupaći, pa pozirala pored bazena: Neke "stvari" nije ni pokušala da sakrije

Vreme čitanja: oko 1 min.

Njena izdanja nisu uopšte bezbedna za one sa slabim srcem

Foto: Instagram/makilazetic

Bivši fudbaler Nikola Lazetić bio je u braku sa Sani Armani sa kojom ima sina Luku, a nakon razvoda mirnu luku je pronašao pored Sonje Lazetić.

Naime, Sonja sa pratiocima redovno deli vrele kadrove sa bazena, a ovaj put mnogima je maštu dovela do tačke ključanja.

Sonja je pozirala samo u toplesu dok je ljubila svog psa, a malo je reći da su muški pogledi bili zakucani samo u "jednu tačku".

Takođe, ona u svojoj raskošnoj vili često pozira u mini kupaćim kostimima, a njena izdanja nisu uopšte bezbedna za one sa slabim srcem.

- Tačno je da smo kupili plac i da nam predstoji selidba. Nikola i ja smo dosta dugo tražili gde ćemo da se nastanimo. Gledali smo razna mesta po Kosmaju i na Fruškoj gori, ali smo se na kraju ipak odlučili za Avalu - rekla je Sonja i dodala da su ona i bivši fudbaler kupili imanje na kojem se nalazi i šuma.

- Imamo čak i deo šume u okviru imanja. Za Avalu smo se odlučili jer je relativno blizu grada, a opet ćemo tamo imati svoj mir. Čim sve sredimo i završimo s majstorima selimo se sa Dedinja - izjavila je pre par godina supruga proslavljenog sportiste koja je čini se jedva dočekala da se skloni od gužve i prepusti prirodi.

(Telegraf.rs)