"Od dece prave debile!" Kaća Živković podržala Stanivukovića u odluci da zabrani Desingericu i Pljugicu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kaća je ispod Draškove objave na Instagramu ostavila nekoliko emotikona koji predstavljaju "aplauze"

Foto: Instagram/lulepljugica, Nikola Tomić

Pevačica Katarina Živković oglasila se i podržala javno odluku gradonačelnika Banjaluke, Draška Stanivukovića, a zatim i žestoko oplela po današnjim muzičkim trendovima i opusu Dragomira Despića Desingerice.

Kaća je ispod Draškove objave na Instagramu ostavila nekoliko emotikona koji predstavljaju "aplauze" - čime je jasno stavila do znanja da se potpuno slaže s njegovom odlukom.

"Au, rođaci, gde smo došli kad folkare aplaudiraju na zabranu ovoga", bio je jedan od komentara koji je dodatno iznervirao zvezdu "Granda", pa je napisala opširniji komentar idala obrazloženje zašto podržava odluku Draška Stanivukovića.

Printskrin: Instagram/drasko_stanivukovic

Kako je iznela obrazloženje u svom komentaru misli da je kulminacina "degeneracije" novih naraštaj upravo zbog novih muzičkih trendova u kojima se samo peva o nasilju, narkoticima...

- Kulminacija degeneracije je dostigla vrhunac gde prvenstveno roditelji deci dozvoljavaju da ih izvođaci koji pevaju o nasilju, kokainu, bludu i nemoralu gađaju prljavim čarapama i lupaju patikama po glavi. Pitala bih roditelje da li su ponosni na svoju decu i da li su ih zaista tako vaspitavali, nikada više sodome i gomore u tekstovima mlađih izvođača, pa i onih matorih koje ozbiljno drma kriza srednjih godina, tekstovi kojima ispiraju mozak našoj deci i od njih prave najobičnije debile. Ja jesam folk izvođač, ali poštujem svoju publiku i tekstovi mojih pesama su ljubavni i lepi, ne postoji nijedna pesma koje bih se stidela. Za vaše lažne profile me boli uvo i tu sam uvek da podržim kada neko ispravno razmišlja i kada se bori protiv degradacije koja je na ivici da dostigne svoj vrhunac. Nadam se da se to neće dogoditi - napisala je Kaća.

Printskrin: Instagram/drasko_stanivukovic

Podsetimo, nakon što je Draško udario na nove izvođače i zabranio im je da nastupaju u Banjaluci i okolini, Desingerica se oglasio putem Tiktoka i žestoko mu odgovorio sramnim obrazloženjem.

(Telegraf.rs)