"Bolje da budem seljanka iz Rakove, nego seljanka iz grada!" Pevačica iz prve sezone Zvezda Granda o uvredama

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Bolje da budem ‘seljanka iz Rakove’ nego seljanka iz grada - to je ogromna razlika", otkrila je Aleksandra

Printskrin: Youtube/Grandparada

Pevačica Aleksandra Ristanović koja se takmičila još u prvoj sezoni "Zvezda Granda" nedavno je za medije govorila o svom životu i uvredama i nasilju koje je trpela s početka karijere.

Ona je govorila o svom odrastanju u mestu Rakova, koje se nalazi kraj Čačka zbog čega su je na početku često vređali.

Kako je istakla od svoje 13. godine bavi pevanjem, a s obzirom da se takmičila u prvoj sezoni muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", ona se prisetila i tog perioda svog života.

Pre dvadeset godina kada se Aleksandra Ristanović pojavila na javnoj sceni, pevačice su imale drugačiji imidž nego danas, a evo šta ona kaže o sadašnoj modi na šou-biznis ceni.

- Ovi pevači danas su više svučeni nego obučeni, od kada nema sramote, sve im je dozvoljeno. Zna se šta je za bazen, a šta za televiziju. Ja sam vaspitana patrijahalno, nikada nisam sedela u kratkom šortsu pred nekim starijim. Ja da imam dete ne bih znala kako da ga vaspitam, da li prema ovom vremenu ili da ga vaspitam onako kako su mene. Ko zna šta tek dolazi, mene su u školi zezali ‘seljanka iz Rakove’, to su mi govorili drugari koji su iz grada. Bolje da budem ‘seljanka iz Rakove’ nego seljanka iz grada - to je ogromna razlika - ispričala je Aleksandra koja otkrila na koji način je trpela vršnjačko nasilje.

- Nije to ostavilo posledice na mene, muškarci su me vređali jer nisu dobijali ono što su želeli od mene. Nisam mogla da budem sa njih 10, ja ni nisam bila zavodnica, samo sam gledala da ne dobijem keca u školi. Maštala sam da imam dečka u srednjoj školi ali ga nisam imala, prvog dečka sam imala sa 21 godinom, tek posle takmičenja ‘Zvezde Granda - ispričala je ona za Nova.rs.

(Telegraf.rs)