Nikad viđena fotografija Saše Popovića i Suzane Jovanović dok je bila u drugom stanju:

Vreme čitanja: oko 1 min.

Upoznavanje Saše i Suzane bilo je nesvakidašnje. Važio je za velikog šmekera, i kako se navodi, žene su mu se bacale pred noge

Printskrin: Telegraf

Saša Popović godinama je u skladnom braku sa pevačicom Suzanom Jovanović, koja je pre dve decenije osvojila zauvek njegovo srce, a na mrežama je isplivala fotografija na kojoj zajedno poziraju dok je ona bila u drugom stanju.

Naime, na internetu se pojavila jedna njihova zajednička slika iz mladosti, nikada viđena u javnosti.

Na fotografiji stoje zagrljeni, a Suzana je u poodmakloj trudnoći, piše "Grand".

Upoznavanje Saše i Suzane bilo je nesvakidašnje. Važio je za velikog šmekera, i kako se navodi, žene su mu se bacale pred noge. Suzanu su te priče odbile, ali na kraju su emocije pobedile.

- Pisalo se da je Sale zavodnik. To kad vidim izađu mi rogovi. Imala sam predrasude prema njemu, i ono što sam čitala me je izluđivalo. Napravila sam gard, rekla sam u tom košu me nećeš naći - rekla je Suzana.

Međutim ona mu se ipak prva javila i oduševila se njegovim gestom.

- Morala sam na svadbu u Jagodinu, a nisam imala prevoz, a nikada nisam nikog slagala, obećala sam da ču doći… I šta ću setim se Saleta, pošaljem poruku na pejdžer i kažem da imam problem. On je rekao da će doći po mene. Obradovala sam se kao dete, nisam mogla da verujem da će čovek da ostavi svoje obaveze i da dođe još u Jagodinu da me vozi. Naravno, ja se oduševim gestom i pažnjom koju mi je poklonio - rekla je pevačica.