Spektakl Milice Pavlović u Doboju pred 7.000 ljudi: Zgodni rukometaši odlepili za njom, neki su čak i prišli

Vreme čitanja: oko 1 min.

Milica je pred nastup bila smeštena u hotelu u centru gde ju je dočekao gradonačelnik, i naravno kako dolikuje poklonio joj buket cveća

Mlada muzička zvezda Milica Pavlović priredila je sinoć pravi spektakl na trgu u Doboju pred 7.000 ljudi, a pred sam početak velikog koncerta sačekalo ju je pravo iznenađenje u hotelu u kojem je bila smeštena.

Naime, Milica je velikim koncertom na trgu otvorila prvo veče "Međunarodnog rukometnog TV turnira". Kako ju je ekipa Telegrafa pratila od Beograda do Republike Srpske, i zabeležili najzanimljivije detalje u nastavku teksta donosimo vam nasočnije.

Milica je pred nastup bila smeštena u hotelu u centru gde ju je dočekao gradonačelnik, i naravno kako dolikuje poklonio joj buket cveća.

Međutim, kako je u pitanju sportska manifestacija hotel je bio pun rukometaša koji nisu krili da ih je Milica svojom pojavom oborila s nogu. Dvojica čak najhrabrijih su joj čak i prišli, upoznali se i zamolili je za fotografiju, dok izgleda ostali i nisu imali baš hrabrosti.

Pavlovićevu je ispred hotel, takođe dočekala i horda fanova, koja je kasnije s njom uglas pevala sve njene hitove na trgu.

Koncert je počeo sat vremena pre ponoći, a publiku, negde oko 10.000 ljudi koliko je cirkulisalo tgrom tokom njenog nastupa, je već na samom početku digla na noge hitom s novog albuma "Kučketina", aliprovokativnim plesom u krajnje izazovnoj haljini. Detalje pogledajte u videu na početku teksta i galeriji.

(Telegraf.rs)