Drug Maje Marinković progovorio o aferi sa oženjenim reperom: "Šta je za nju da nekome otme dečka? Ništa"

Vreme čitanja: oko 1 min.

- To je njen život i neka radi šta hoće - naglasio je Boža

Foto-kolaž: M.P./ATA Images, Kobra

Bivša zadrugarka Maja Marinković ponovo je dospela u žižu javnosti nakon što je uhvaćena sa oženjenim reperom Dragomirom Despićem, poznatijem pod nadimkom Desigerica.

Sada je Majin drug Boža Džons otkrio da se čuo sa Takijem, kao i da Maji nije strano da bude sa zauzetima.

- Ja sam čuo da tamo tera neki cirkus sa nekim likom i da je on isto oženjen, ali nisam pogledao taj video. Jedan drugar me je zvao iz Novog Sada i baš mi je to rekao, ali nisam pogledao - rekao je Boža, a zatim otkrio da li ima neka saznanja da među njima postoji nešto više od prijateljstva:

- Baš sam se malopre čuo i sa Takijem, pričali smo sat vremena, ali to mi nije spominjao. Stvarno ne znam, ali to je Maja Marinković. Što ona kaže: "Oteću ti momka, šta je to za mene? Ništa, limunada" - rekao je bivši zadrugar, pa otkrio da li je pričao o ovome sa Takijem.

- Imali smo naše teme, nismo spominjali Maju. Pogotovo ne to, ali čuo sam da je dole navodno bila sa nekim likom - rekao je Džons, pa dodao kako misli da će Taki reagovati ukoliko se Maja opet upusti u vezu sa oženjenim muškarcem.

- Ne bih ja puno da se mešam. To je njen život i neka radi šta hoće. Ako se on njoj sviđa i misli da može nešto sa njim i ako je njima lepo, šta sad. Ne bih ja tu da budem ničiji drveni advokat - rekao je bivši zadrugar u emisiji "Na vezi sa Ivanom".

(Telegraf.rs)