Jovana napravila od kupaćeg tange, bezobrazno spustila helanke, pa poslala poruku: Jača od superćelijske oluje

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jovana je još jednom pokazala da vredno trenira

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka Jovana Jeremić još jednom je uspela da izazove pravu pometnju provokativnom fotografijom.

Naime, ona je pozirala u tigrastom bikiniju, pa je grudima izmamila mnogo uzdaha, a ispod struka našle su se helanke koje su bile spuštene, te je opasna linija intrigirala mnoge.

Jovana je još jednom pokazala da vredno trenira, te da je disciplina za nju i te kako bitna, a potom poručila:

- Spremna za sve što dolazi. Moje telo me sluša i toliko discipline na jednoj fotki. Volim da živim disciplinovano. Tako se osecam moćno. Volim da drugim ljudima budem podstrek da nađu sebe i da ne pristaju na male standarde ako su oni sami dali sve da budu posebni. Posebni zaslužuju posebno. Posebno se zaslužuje ispravnim životom življenja. Ja sam mogla da postanem crn đavo, ali sam izabrala svesno da budem dobar i ispravan čovek. Dala sam reč gde je trebalo da će tako biti. Jer ako se dobro ne suprotstavi zlu, onda zlo pobeđuje … a mora neko da bude i dobar, a jak i opasan. Čisto da bi bilo zanimljivo - napisala je ona, pa dodala:

- Ljudi dobrotu često poistovećuju sa glupošću. To nije isto, dobar, a pametan čovek je onaj koji zna kako sa kim treba i koji nikada neće dozvoliti da njegova dobrota bude iskorisćena. Zato je opasan. Ne igraj se sa dobrim čovekom jer njegov bes je gori od superćelijske oluje kada pokušaš da iskoristiš čisto srce.

(Telegraf.rs)