Prve slike sa intimnog venčanja ministarke Dubravke Đedović i kompozitora Damira Handanovića

Vreme čitanja: oko 1 min.

Luksuzno venčanje upriličeno je u jednom restoranu na Avali, a meu zvanicama bilo je gostiju iz srpskog džetseta, sporta i politike...

Damir i Dubravka / Foto: Nikola Tomić, Nikola Anđić

Kompozitor brojnih hitova i direktor CEBEF-a, Damir Handanović zavetovao se juče, 6. avgusta na večnu ljubav ministarki rudarstva i energetike Dubravki Đedović u jednom luskuznom restoranu u blizni Beograda.

Intimnu ceremoniju su u tajnosti pripremali mesecima unazad, a zavoleli su se pre nešto više od godinu dana i to na jednom teniskom skupu.

Luksuzno venčanje upriličeno je u jednom restoranu na Avali, a meu zvanicama bilo je gostiju iz srpskog džetseta, sporta i politike.

Među zvanicama bili su: Ceca Ražnatović, pevač Oliver Mandić, pevačica Katarina Grujić sa suprugom, fudbalerom Markom Gobeljićem, roditelji tenisera Novaka Đokovića, Dijana i Srđan, političar Ivica Dačić, sa sinom Lukom i budućom snajkom Milicom Jokić.

Damir Handanović sa sestrom na svadi, Printskrin: Instagram/sanja.handanovic

Na slavlju je pevao i Saša Matić, a trenutak sa slavlja je osvanuo na društvenoj mreži Instagram.

Sestra Damira Handanovića, Sanja Handanović objavila je prve slike sa intimnog venčanja kompozitora Damira Handanovića i ministarke rudarstva i energetike Dubravke Đedović.

Dubravka Đedović je bila u beloj venčanici sa čipkom i cirkonima, u ruci je držala šareni bidermajer, dok je Damir obukao crno odelo sa leptir mašnom.

- "Dečak" moj se oženio... - napisala je Sanja Handanović u opisu fotografije sa venčanja, a ubrzo su usledile čestitke.

(Telegraf.rs)