Bebica "zapalio" iz Niša, raskid na pomolu! Ivan Marinković razotkrio Miljanu, ona želi da se pomiri sa Zolom

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nenad je navodno po odlasku iz porodične kuće Kulića kontaktirao Ivana

Lepi Mića / Foto: Kobra

Bivši zadrugar Lepi Mića gostovao je u emisiji Narod pita, kada je pričao o odnosu Miljane Kulić i njenog partnera Nenada Macanovića Bebice.

Kako ističe Mića, koji se juče video sa Ivanom Marinkovićem, Bebica je navodno otišao iz porodične kuće Kulića u Nišu, jer se spekuliše da Miljana želi da se pomiri sa Lazarem Čolićem Zolom.

- Danas sam seo sa Ivanom, popio sam piće i tu je bio moj prijatelj Nebojša. Rekao mi je da je Bebica zapalio iz Niša, da je u Beogradu kod kuće i čuo sam da je Nenad zvao Ivana. Bebica mi je rekao da je bio u Novom Sadu da završi nešto i da je kući. To je današnja informacija. Ivan mi se žalio, rekao je da je posle rođendana bilo loše, a pre toga super. Rekao mi je da se razočarao, da su ga bezveze napali i ne zna kako da se ponaša jer je taman sve krenulo kako treba - rekao je Lepi Mića u emisiji.

- Miljana kaže da je problem jer je nije pitao da li treba da učestvuje u rođendanu. Uspaničila se da li će on uopšte doći i rekla je da je samo očekivala da se ponudi - rekla je voditeljka, na šta je bivši zadrugar odgovorio...

- Ružno je to spominjati, ja bih detetu dao život. Ružno je postaviti to pitanje uopšte. On je pogrešio tu ako ne da, kod njega je prisutna greška ako je to tako. Nije dete Miljanino, zajedničko je - rekao je Mića, a ceo razgovor poslušajte u videu.

(Telegraf.rs)