Žestoka rasprava Seke Aleksić i narodne poslanice: "Na ovaj način omalovažavate nekoga?! Jako ružno!"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prepucivanje pevačice i političarke oko pevača koji se šminka, naišao je na burne reakcije na pomenutoj mreži

Foto-kolaž: Nikola Tomić, Instagram/ivana_parlic

Folk pevačica Seka Aleksić stala je u odbranu mladog pevača Fillarija, koji je bio na meti Narodne poslanice Ivane Parlić.

Naime, Ivana je na Tviteru prokomentarisala video u kom pevač objašnjava kako se pravilno nanosi korektor na lice, ali nije imala tako lepe reči.

- Dragi muškarci, nekad su sve brige sveta, zemlje i porodice bile na vašim plećima. Danas, sudeći po najezdi reklama u kojima se muški pol šminka, kad nađete pravu nijansu korektora, rešili ste glavnu stvar. Još ako nađete i pravi sjaj za napumpana usta, bog da vas vidi - navela je Parlićeva.

Printskrin: Tviter/poslednjilet

Ubrzo je usledio i odgovor Seke Aleksić.

- Draga poslanice, vi primate platu od građana Srbije, jako je ružno da nekoga na ovaj način omalovažavate. Komentarisanje klipova po društvenim mrežama više se očekuje od klinaca, a od jedne poslanice najmanje. Zar za vas ne bi trebalo da svi građani budu jednaki?! A, moje tople preporuke su da pogledate neki njegov tutorijal, verujte mi, treba vam. Cmok - napisala je pevačica.

A nakon što su brojni korisnici dali podršku Seki, ponovo se oglasila i Ivana.

- Razumem vaš poriv, ali mislim da niste razumeli. Iskreno, razumem i ovo prostačko poentiranje. Čak i ne zameram. Sve najbolje - napisala je Ivana Parlić.

(Telegraf.rs)