Misteriozna poruka Aleksandre Nikolić iz Pariza: Nikome nije jasno zašto se baš njima obratila

Vreme čitanja: oko 2 min.

Svi se pitaju šta je razlog

Foto: Tanjug/AP, M.M./ATA Images

Rijaliti par, starleta Aleksandra Nikolić i Filip Car, konačno su rešili da se vrate iz Francuske, gde su proveli nekoliko dana.

Naime oni su se oglasili na Instagramu, Filip fotkom iz aviona, ali poruka Aleksandre Nikolić dosta je misteriozna budući da nije navela razlog.

Ona je zamolila sve admine njenih fan grupa da joj se jave.

- Neka mi se jave svi admini mojih stranica - napisala je Aleks i stavila emotikon srca, ali nije poznato zbog čega je želela da je kontaktiraju.

Podsetimo, tokom njihovom boravka na aerodromu proširila se vest da je par navodno uspeo i da se posvađa na aerodromu, a onda se oglasila i sama Aleks koja je otkrila da Filip nije vikao na nju.

Naime, ona je otkrila da su jedan let propustili, prtljag izgubili, a drugi let im je kasnio i da su zato bili nervozni, ali da se Filip nije drao na nju, već zbog celokupne situacije.

- Filip nije vikao na mene na aerodromu kao što mnogi misle. Filip i ja smo ceo dan nažalost proveli na aerodromu i kada nas je taj novinar snimao, mi smo jurili naše izgubljene prtljage i otišao nam je let za Pariz dok su nas na aerodromu šetali i pet puta smo prošli uzduž i popreko da bi tek uveče, stigao nas avion i posle ne znam šta je bilo sa prtljagom, a avion je odleteo. Naravno morali smo da kupimo nove karte za Pariz i plus je i taj avion kasnio 4 sata. Tako da smo bili nervozni sa razlogom. Prešli smo toliki put da bi nam avion otišao i prtljag naprosto nestao - rekla je Aleks pa dodala:

- Hvala Bogu sad je sve okej, u Parizu smo i upravo doručkujemo i pijemo kafu. Za sve je kriva avio kompanija kojom smo išli i koja se prema nama kao i prema mnogim putnicima koji imaju probleme s njima, užasno ponela, a Filip jedino na koga je vikao je taj novinar koji nije imao takta nažalost i išao je za nama veoma navalentno u tom trenutku i insistirao da snima i da mu damo intervju, a avion nam kasni u tom trenutku i treba da budemo na gejtu i trazeći prtljag svuda po aerodromu, bez da smo pozvali bilo koga da nas snima. Jako je ružno da tako prenese ali evo dobro sada znate istinu - rekla je Aleks za portal "Pink.rs".

(Telegraf.rs)