"Ja sam samohrana majka, tako će i ostati": Bolne reči Tare Simov nakon raskida sa Danilom

Vreme čitanja: oko 1 min.

Palo je javno priznanje da više nisu u vezi

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bivša zadrugarka Tara Simov i Danilo Raičević nedavno su dobili sina Nikolaja, a samo nekoliko dana kasnije novopečena mama je objavila kako njihov odnos ne funkcioniše kako bi trebalo.

Na Instagramu se oglašavala porukama kako "dobar otac ne zlostavlja majku njegovog deteta", dok je Danilo nju branio usled priče da "nema od čega da živi".

Jedan drugom gotovo svakodnevno upućuju tajne poruke na društvenim mrežama, ali su o raskidu izbegavali da pričaju javno, sve do sada kada je Tara potvrdila da više nije u vezi sa Danilom.

- Jednom i nikad više se neću oglašavati na ovu temu. Ja sam slobodna devojka, samohrana majka i tako će ostati do daljnjeg - poručila je Simova, iz čega se može zaključiti da se sada sama brine za svog naslednika Nikolaja.

Inače, njen bivši partner Danilo Raičević danas je objavio fotografiju na kojoj ima modricu iznad oka. Fanovi su počeli masovno da je šire po mrežama, da bi se Danilo oglasio skoro pet sati kasnije sa objašnjenjem od čega je nastala.

- Sa treninga je modrica - napisao je on, a fanovi su ga napali.

"Ma daj, pa što to nisi odmah napisao", "Niko ti sad ne veruje, realno", "A ti kao nisi znao da će svi pomisliti da je od Tare?", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

(Telegraf.rs)