Pitali smo Čolu šta misli o pesmama koje se danas smatraju hitovima: Evo šta nam je rekao

Vreme čitanja: oko 2 min.

Čola se dotakao i novih muzičkih žanrova koji su trenutno aktuelni

Muzička zvezda Zdravko Čolić održao je prošle noći koncert u budvanskoj diskoteci Top Hill, a pre istog družio se sa medijima među kojima je, naravno, bila i  naša ekipa.

Čola je decenijama miljenik ženskog dela publika širom Srbije i regiona, a sada je otkrio i kako se "nosi" sa tim.

Njega često na nastupima obožavateljke gađaju brushalterima, a Zdravko ističe da je to lep događaj i nečija emocija.

- Ja obično taj brushalter dam svom bubnjaru, to se dešava često. Lep je to događaj. To je nečija emocija i to je lepo kad eto tako dobijete to usred nastupa. Bože sačuvaj da sam prekinuo koncert zbog toga - rekao je pevač.

Na pitanje Telegrafa o novim muzičkim žanrovima koji su već neko vreme aktuelni, Čola je rekao da "treba imati i jedno i drugo".

- Sve najbolje mislim, naravno, ali pitanje je koliko ima muzike u nečemu što se zove neki hit i koliko je to zapravo prolazna pesma. Treba imati i jedno i drugo. Uvek kad čovek pravi pesme mora da ima dve tri koji nisu hitovi i koji će ostati sadržajni. U principu je to bitno - rekao je Zdravko za Telegraf.rs.

Podsetimo, Zdravko Čolić decenijama uspeva da privatni život skloni od očiju javnosti, ali izgleda da je njegova starija ćerka Una svojom harizmatičnom pojavom odškrinula vrata medijima koji sa velikim interesovanjem prenose detalje iz njenog, ali i života cele porodice Čolić.

Aleksandra Čolić nikada se ne pojavljuje u javnosti, a Čola je konačno objasnio zašto je to tako.

- Ja to stvarno ne branim, ali ne vidim nekog prekog razloga da bude drugačije. Naravno, kad su neke važne manifestacije u pitanju, ona rado dođe, ali pojavljivanja samo radi slikanja nikada joj nisu bila privlačna. Ne vidim to kao nešto neobično. Evo, recimo, Arsena i Gabi, koji su bili bračni partneri iz istog miljea, koji su zajedno i pevali, nikad nisi mogao videti da se pojavljuju zajedno radi slikanja. Ja stvarno nemam ništa protiv ako bi ona to volela, ali nikada joj to nije bilo važno - zaključio je Zdravko Čolić jednom prilikom za hrvatsku "Gloriju".

(Telegraf.rs)