Miljana Kulić zakazala svadbu sa Bebicom: Pevaće im Darko Lazić, a evo kada je venčanje

Vreme čitanja: oko 1 min.

Svadba je već zakazana

Printskrin: RTV Pink

Nakon što je Ivan Marinković otkrio da se ženi svojom verenicom Jelenom Ilić u septembru ove godine, njegova bivša devojka, Miljana Kulić rekla je da je i ona isplanirala svadbu.

Kako kaže, ona se udaje za Nenada Macanovića Bebicu u septembru sledeće godine, a svadba je već zakazana.

Inače, ona je večeras gost u emisiji "Narod pita", što ljubitelji Zadruge željno iščekuju. Miljana se osvrnula i na svoj odnos sa Ivanom, ali i na rođendan sina Željka.

- Nenad je moja podrška večeras u emisiji. Željkov rođendan je odlično protekao. Ivana sam zvala non-stop, jer protekle četiri godine nije dolazio sinu na rođendan. Obećala sam detetu, a on je par puta slagao da će doći, a to nije uradio, šok bi bio za Željka da ne dođe. Meni nije stalo do Ivana u emotivnom smislu, već zbog sina - rekla je Miljana, pa dodala:

- Ivan i ja smo u korektnim odnosima. Željka sam obradovala svim i svačim. Avioni, kamioni. Najveći poklon mu je što sam ja sa njim. Bebica i ja smo super. Bez njega ne mogu da živim. Postoji mogućnost da uđem u Zadrugu 7. Bebica se naljuti, kad ja pravim šou napolju, ali ne ode, proguta to u sebi zna sa kim ima posla. Sledeće godine u septembru je svadba. Darko Lazić će mi pevati na svadbi - rekla je Kulićka za "Blic".ž

(Telegraf.rs)