"Ona nema prijatelje na estradi": Lepi Mića progovorio o Zorici Marković, osvrnuo se i na odnos sa Anom Ćurčić

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Estrada je pokretni cirkus, to su sve interesne sfere", poručio je on

Foto: Kobra

Pevač i bivši učesnik Zadruge, Lepi Mića, gostovao je sinoć u emisiji ''Narod pita'', a pre samog druženja sa gledaocima televizije Pink, on je progovorio o različitim aktuelnim temama.

Na samom početku osvrnuo se tužbe koje su Zorica Marković i Ana Ćurčić podnele protiv Ivana Marinkovića.

- Ja se u to ne bih mešao. To su njihovi odnosi. Ne mogu ja da govorim da li je neko i ko je preterao u svemu tome, jer će ispasti da sam na nečijoj strani. Ja jesam Ivanov prijatelj, imali smo neke zajedničke stvari u rijalitiju, poklapali smo se u nečemu, u nečemu nismo, njegov odnos sa Anom i Zoricom je samo njegov. Ja se družim sa ljudima koji meni odgovaraju, nebitno da li su iz gornjeg ili donjeg doma, nebitno kako ga ko nazivao - rekao je Mića pa se osvrnuo i na Anu i njen lajv u kojem je počela da iznosi neke dokaze koje navodno poseduje protiv Zvezdana i njegove majke.

- Smatram da je ona dugo kontradiktorna. Ako je ranije kritikovala svoju bivšu kumu koja je pričala neke detalje o njoj i njenom životu, pa sada ti radiš isto, onda to pokazuje da si svakako kontradiktoran u svojim postupcima. Suština je da ljudi menjaju mišljenje, a onda se naljute kada ja ostajem pri svom stavu. Ja imam oformljeno mišljenje o svakome i ono ne zavisi od nečijeg tuđeg mišljenja. Što se njih tiče, ja ne znam šta je bilo, ko je kome tu šta uradio. Istina je uvek negde na pola - istakao je Mića.

Foto: Kobra, Nikola Tomić

Mića se osvrnuo i na Zoricu Marković i njenu priču o estradnim prijateljstvima.

- Ona nema prijatelja na estradi. To se dobro zna, a i ona to sama zna! Inače, estrada je sama po sebi čudna, nema tu prijateljstava , to su sve interesne sfere. Koliko novca imaš, toliko imaš i prijatelja. Estrada je pokretni cirkus - rekao je Lepi Mića za Pink.rs.

(Telegraf.rs)