Ekskluzivno! Pronašli smo kuću Nikole Mirotića u Crnoj Gori: Skrivena u zelenilu, a lokacija - san snova

Vreme čitanja: oko 2 min.

Košarkaš sa porodicom uživa u velikoj kući pored mora, u mestu koje nije popularno za letovanje među domaćim džet setom

Nikola Mirotić (32) slobodno vreme provodi u kući u Crnoj Gori, gde je boravio i do pre nekoliko dana, dok je javnost brujala o njemu i dok su svi iščekivali da se ozvaniči njegov dolazak u Partizan. Međutim, sve je propalo, slavni košarkaš je odustao od domaćih klubova, pa se sada čeka zvanična informacija o tome u kom će timu nastaviti svoju karijeru.

Ekipa Telegrafa koja je već neko vreme na moru uspela je da pronađe Nikolino "parče raja", u koji se sklanja od gužve i radoznalih pogleda, s obzirom na to da do sada nije bilo poznato gde se nalazi kuća u kojoj jedan od najboljih, ako ne i najbolji košarkaš Evrolige provodi slobodno vreme.

Kuća je smeštena na nekoliko metara od mora, na lokaciji koja nije popularna za letovanje među domaćim džet setom. Naprotiv. Lokacija jasno govori da Mirotić želi mir i privatnost, kako bi mogao da bude maksimalno opušten.

Komšije su imale samo reči hvale za Nikolu i njegovu suprugu Ninu, a jedan stariji gospodin nam je priznao da Mirotiću "nije bilo nimalo prijatno u proteklom periodu", zbog svega što se dešavalo vezano za njegov transfer.

Nina i Nikola u komšiluku važe za ljubazne i humane ljude, a nadaleko je poznato koliko puta su donirali novac onima kojima je bilo potrebno.

U blizini Nikoline kuće je i jedan restoran u kojem je Nikola bio prilikom boravka u Crnoj Gori.  Naša ekipa tu je popričala sa konobarom koji ga je služio, a o Nikoli je imao samo reči hvale.

- Ma, da ljudi ne znaju ko je on, nikad ne bi rekli da je čovek takva faca i da ima sve te milione. Nijedne sekunde se to nije primetilo. Čekao je na sve kao i svi drugi gosti, a na sve to vidite... Nije ovo neki luksuz od restorana. Međutim, on je tu dolazio i pre i nikada nije prestao. Normalac, legenda. Svaka mu čast kako je ostao na zemlji. Ma, reči nemam loše za njega da kažem. Ni za njega ni za porodicu - kazao nam je ovaj mladi čovek.

Ekskluzivni snimak pogledajte na početku teksta.

(Telegraf.rs)