Ana Ćurčić javno objavila oproštajno pismo Zvezdanove majke: "Pomislila sam da skočim sa terase"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ana je do detalja sve otkrila

Foto-kolaž: Kobra, Antonio Ahel/ATAImages

Bivša zadrugarka Ana Ćurčić objavila je javno oproštajno pismo majke svog bivšeg nevenčanog supruga Zvezdana Slavnića, Slavice Slavnić.

Naime, ona se uključila u lajv na Instagramu, a pored toga što je odgovarala na pitanja fanova, ona je pokazala i pomenuto pismo, koje je i pročitala.

Ana je dodala i da ju je u tome sprečio njen sin.

- E, onda sledi izjava Slavice, kada je htela da se ubije, pa ju je moj sin sprečio. Meni su se doktori krstili i pitali su me što sam prihvatila nju kao pacijenta, da je to odgovornost i obaveza - rekla je Ana, a potom pročitala Slavičino oproštajno pismo:

- Dana 26. 10. 2020. godine probudila sam se neraspoložena, pomislila sam da skočim sa terase i olakšam sebi muke. Shvatila sam da ako bih to uradila, unesrećila bih porodicu. Moja snaja je videla da sam uradila to na terasi... Ja sam u to vreme bila na treningu, pa kada su mi javili, odmah sam otišla kući, tu je bio moj sin i njegova drugarica - rekla je ona.

Podsetimo, Zvezdan Slavnić je Anu javno prevario u Zadruzi 6 sa Anđelom Đuričić, Ana je nedugo potom ušla u isti i onda je krenuo haos. Bivši su krenuli da iznošenjem prljavog veša, a tom prilikom su iznete i brojne optužbe sa obe strane.

(Telegraf.rs)