Šta se ovo dešava među njima? Danilo usred haosa sa Tarom podelio nikad lepše porodične slike

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovim se stiče utisak da par pokušava da reši probleme koje imaju, ili da su ih možda već i rešili i svom odnosu dali novu šansu

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Tara Simov podelila je na svom Instagramu rečenicu koju je izgovorio Landi Bankroft, specijalista za porodične odnose, sa 25 godina iskustva u radu sa nasilnim muškarcima i njihovim porodicama, a ona glasi: 

- Dobar otac ne zlostavlja majku svog deteta. Muškarčevo zlostavljanje majke dokazuje da on ne misli ili ne brine adekvatno o tome šta je dobro za decu.

Međutim, ova objava uskoro je obrisana sa njenog profila, dok je na profilu njenog (bivšeg) dečka Danila Raičevića na Instagramu "osvanuo" niz fotografija njihovog malenog sina Nikolaja, a na dve slike je i Tara.

Ovim se stiče utisak da par pokušava da reši probleme koje imaju, ili da su ih možda već i rešili i svom odnosu dali novu šansu. Još jedan dokaz je i to što je Danilo objavio stori u kojem javno brani Taru, nakon ptiča da nema od čega da živi i izdržava dete.

- Čak i bez mene i pomoći mojih roditelja, Tara itekako ima para i za sebe i za bebu... Da li iko uopšte veruje u ove budalaštine - napisao je on na pomenutoj mreži.

Inače, Tara je pre nekoliko dana objavila da od odnosa dvoje ljudi, koji imaju i malo dete, ne želi da pravi rijaliti.

- Ja od odnosa, gde postoji moje dete koje volim do Boga i nazad i tako beskonačno, da pravim je**ni rijaliti neću. Ko je nezreo, ko je nemaran, nek radi to. Svako ko mi pošalje poruku na ovo temu biće blokiran - navela je.

(Telegraf.rs)