"Sanjam je, kaže da je više ništa ne boli..." Ovako je Stefan Karić govorio o prerano preminuloj misici

Vreme čitanja: oko 3 min.

- Bili smo u raznoraznim situacijama, budio sam se usred noći i gledao da li diše, pa se utripujem da ne diše, drmam je, ona se probudi i pita me šta mi je. Sanjam je, kaže mi: "Ovde mi je prelepo, ništa me ne boli više. Opusti se, nemoj da se brineš - pričao je Stefan svojevremeno o Dijani.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official, Telegraf

Dijana Milojković preminula je na današnji dan pre tačno četiri godine, u svojoj 33. godini, posle duge borbe sa teškom bolešću.

Javnost i dalje pamti njenu hrabru borbu, te ljubavnu priču koju je imala sa Stefanom Karićem, koji je sa njom prolazio kroz teške dane i bitke koje je vodila.

- Imala je ona i previše problema. Samo eto, nekim čudom ih je kontrolisala i zadržavala u sebi. Ponekad se osećala jako loše, a ipak je hodala uspravno i ponosno, retko ko je mogao i naslutiti da joj nešto fali. Ubeđena da kad-tad mora doći bolje vreme, a ako slučajno i ne dođe, nema veze. Prošla je kroz život bas onako kako treba! Borbeno, u stilu kraljice! Hvala ti na svim danima provedenim sa tobom, hvala ti za svaki osmeh, za svaku suzu, za svako dobro jutro i laku noć! Nikada te neću zaboraviti i prestati voleti vidimo se u nekom drugom životu u to sam siguran! I da znaš da si ti za mene pobednik ove borbe! Počivaj u miru Dijana moja! Zauvek tvoj Stefan - oprostio se Karić od nje pre 4 godine, i to snimkom na kom peva "Da se opet rodim", dok mu ona sedi u krilu.

- Bili smo u raznoraznim situacijama, budio sam se usred noći i gledao da li diše, pa se utripujem da ne diše, drmam je, ona se probudi i pita me šta mi je. Sanjam je, kaže mi: "Ovde mi je prelepo, ništa me ne boli više. Opusti se, nemoj da se brineš - pričao je Stefan svojevremeno o Dijani.

Stefan, inače, i dalje na telu ima istetoviran njen lik, a pričao je i o tome da ga za nju veže broj 22, te da ga isti stalno prati kroz život.

- Mene svuda prati taj broj 22. Vezano i za Dijanu i za sve. Imam istetovirano 22 ovde... Kad sam bio mlađi viđao sam non-stop 22, 22... S jednim drugom sam blejao, nismo imali love, imao sam 500 din i odemo do kazina i stavim na dva 22 po 250 dinara. I dobijem - naježio je svojevremeno Stefan ljude svojom pričom.

- Upoznam se s Dijanom 22. Ona 22. saznala da ima kancer. 22. preminula. 22. joj se rodi bratanica koja se zove Dijana isto, 20 dana pre nego što je ona umrla. Na taj dan kad je ona preminula, tri godine pre toga je stavila sliku na Instagramu, skrinšotovala ekran, 22. jul...i meni kao "zzz", bili smo nešto u svađi... Znala je da je to moj broj. Zamisli, na taj dan baš - ispričao je Stefan u Zadruzi.

- U hali Pionir nešto se organizuje, ja dobijem stolicu 22. Od cele one hale. Haos, baš mi je haos s tim brojem. Uđem u radionicu, na svim štekerima 22, eto, uđi da vidiš - pričao je Stefan.

Dijani je sa 27 godina otkriven rak grlića materice

- Saznala sam sasvim slučajno na rutinskoj kontroli, na koju sam otišla zbog poremećaja u ciklusu. Bila sam sigurna da nije ništa strašno. Smatrala sam da je to posledica stresa ili česte promene klime. Apsolutno mi nije padalo na pamet da za to postoji neki ozbiljan razlog - ispričala je Dijana godinu dana nakon što je počela lečenje.

Njena ljubav sa bivšim zadrugarom Stefanom Karićem je sve privukla, kao i njegova bezusovna podrška koju joj je pružao, pa se tako ošišao na ćelavo kada je prvi put počela da joj opada kosa, a o njihovoj ljubavi je pričao ceo region.

Sahranjena je u na groblju u Ćupriji, a sahrani je prisustvovao ogroman broj ljudi, koji su došli da se oproste od mile devojke koja je prerano napustila ovaj svet. Svi oni koji su je voleli u tišini i suzama su došli na poslednji pozdrav, a jedan detalj su mnogi primetili.

Naime, na sanduku je bila izrezbarena ruža, koja ima mnoga značenja.

Ruža predstavlja prerano ugašeni život. Ova biljka se dovodi u vezu i sa nevinom žrtvom Isusa Hrista, takođe, ona ukazuje na večnu ljubav i neumrlo sećanje na one koji odlaze iz ovog života.

(Telegraf.rs)