Marija Kulić u tesnom bikiniju "grmi" na kraju pete decenije: Atributi u prvom planu, a tek da vidite struk

Vreme čitanja: oko 1 min.

Marija je oduševila fanove slikama sa mora

Foto: Nikola Tomić

Bivša zadrugarka Marija Kulić trenutno uživa na moru sa unukom Željkom, a sada je oduševila sve fotografijom u bikiniju.

Naime, Marija putem Instagrama redovno obaveštava fanove kako provodi svakodnevnicu, pa je tako i sada pokazala kako uživa na moru.

Marija je pozirala u tesnom bikiniju, a atributi su se našli u prvom planu. Iako je na pragu pete decenije, njoj mnoge javne ličnosti mogu da pozavide na liniji.

Komentari u vidu pohvala samo su se nizali, te su joj mnogi poručili da nikad bolje nije izgledala.

Pomenutu fofografiju pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

Da podsetimo, mali Željko Kulić upoznao je tatu Ivana Marinkovića dok je sa babom i majkom Miljanom bio u rijalitiju "Zadruga". Oni se od tada ne odvajaju, a Marija je nedavno progovorila o njihovom odnosu.

- Čujemo se svakodnevno i dogovorili smo se da kada budemo došli za Beograd povedemo i Željka. Miljana je otišla za Italiju, a mi se čujemo više puta u toku dana, šetaju ga igraju se sa njim i tako... Na Ivana se navikao još u "Zadruzi" tako da... Kao da je otišao kod nekoga koga viđa svakodnevno. Lepo mu je i ovde i tamo, sada ima da promeni - započela je Željkova baka, a potom se osvrnula i na Ivanovu izabranicu Jelenu.

- Upoznala sam Jelenu, odlična je, vredna, dobra i trudi se da bude fina prema Željku. Dosta je popustljivija od Ivana koji želi da bude stroži prema njemu. Bitno je da je sve loše iza nas - zaključila je Marija Kulić razgovor za "Srbiju danas".

(Telegraf.rs)