Ekskluzivno: Uhvatili smo Brenu i Bobu pri dolasku na zver od 6.000.000 evra! Lokacija je posebna priča

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jasno je da Brena zna kako da uživa u vrelim danima

Balkanska zvezda Lepa Brena i njen suprug Boba letnje dane uglavnom provode na jahti čija je vrednost čak 6.000.000 evra.

Naime, poznato je da Brena leto ne provodi radno kao većina njenih koleginica, već mesečno ima par nastupa, a u međuvremenu sa suprugom obilazi egzotične destinacije, što je posle uspešne karijere koja traje više od tri decenije i očekivano.

Ekipa Telegrafa koja se nalazi u Crnoj Gori ekskluzivno je usnimila folk zvezdu dok je sa suprugom i prijateljima izlazila iz restorana koji je daleko od gužve i velikog broja turista. Ono što je posebno zaniljivo je da je sam restoran na lokaciji gde mu je jako teško prići, pa je jasno su Brena i Boba želeli da budu što dalje od centra dešavanja u Budvi i radoznalih pogleda.

Kako smo primetili oni su bili sjajno raspoložni, a Brena je na sebi imala laganu odeću i šešir kojim se štitila od sunca.

Nakon ovoga, oni su se ukrcali na luksuznu jahtu, a ubrzo su se našli i na palubi gde su uživali na suncu i pogledu na Jadransko more.

Jasno je da Brena zna kako da uživa u vrelim danima, a na jahti su često rado viđeni i gosti, među kojima su uglavnom i javne ličnosti. Jedna od njih bila je i Marijana Antonijević koja je tada ekskluzivno pokazala unutrašnjost jahte prvi put.

Jahta poseduje šest spavaćih soba, a jedna od njih ima čak i svoje kupatilo. Takođe da su Brena i Boba vodili računa o svakoj sitnici govore i brendirani peškiri koji su u nijansi pločica. Naravno, tu je i velika dnevna soba, mermerni sto kao i ogroman televizor.

Šta smo zabeležili u Crnoj Gori, ali i unutrašnjost Brenine jahte pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

(Telegraf.rs)