"Neću rijaliti od odnosa gde postoji dete": Tara Simov "zagrmela" nakon što je obrisala Danila sa mreža

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ko je nezreo i nemaran, nek radi to", poručila je bivša zadrugarka

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bivša zadrugarka, Tara Simov, nedavno se ostvarila u ulozi majke, nakon čega je sa svojim izabranikom Danilom Raičevićem otpočela zajednički život u Nišu.

Oni su svakodnevno pokazivali kako uživaju u ljubavi, međutim kako pišu mediji, u njihovom domu došlo je do nesuglasica, nakon čega su se otpratili sa društvenih mreža.

Na Instagram profilu Danilo je objavio pesmu mlade pevačice Breskvice "Srećan put" i na engleskom jeziku napisao "Ćao", uz emotikon klovna, a onda se i Tara oglasila:

- Ja od odnosa, gde postoji moje dete koje volim do Boga i nazad i tako beskonačno, da pravim je**ni rijaliti neću. Ko je nezreo, ko je nemaran, nek radi to. Svako ko mi pošalje poruku na ovo temu biće blokiran - stoji u prvoj objavi.

Podsetimo, Tara je na svom Instagramu pre toga podelila i deo pesme Ace Pejovića, a mnogi se pitaju da li su stihovi posvećeni upravo Danilu.

- Ide život, idu godine, svako neko nekog željan ostane. Živite tako da ludo volite i budete voljeni jer nikada ne znate kad je posledji dan da nekoga vidite - glasio je stih koji je citirala Tara.

(Telegraf.rs)