"Sve me laboratorije u gradu znaju": Ana Nikolić u glasovnoj poruci priznala istinu o narkoticima

Vreme čitanja: oko 1 min.

- U mom prisustvu to ne može da radi niko - rekla je ona

Antonio Ahel/ATA Images, Instagram

Pevačica Ana Nikolić u centru je pažnje nakon što se objavljen snimak na kojem se mogu videti veliki krateri na njenom licu, nakon čega je izjavila da je bankrotirala i da na računu ima samo 100 dinara.

Upravo zbog ovog snimka mnogi su posumnjali da Ana koristi narkotike, čemu je ona sada stala na put.

- Kad jednu majku optužiš za korišćenje takvih supstanci, a vrlo dobro se zna da sam protivnik svake vrste droge i opijata... U mom prisustvu to ne može da radi niko. Svi znaju da sam se zbog toga i razvela - rekla je Ana Nikolić u glasovnoj poruci, koju je voditeljka Jovana Jeremić pustila jutros u svojoj emisiji na televiziji Pink.

- Da ne pričamo o tome koliki sam hipohondar, to znaju najbolje laboratorije po gradu, konzilijum posebno... (smeh) Kad se mesečno ne prijavim da nešto istestiram, zovu me da me pitaju: "Jeste dobro?" - dodala je Ana.

Podsetimo, na društvenim mrežama pojavio se privatni snimak gde se vide užasne rane po njenom licu.

- Je l' ti vidiš da ja imam kratere na licu? Ovo počinje da bude noćna mora. Ovo sama da prekrijem ne mogu - priča Ana u videu i dodaje:

- Imam 100 dinara na računu, ja te molim da učiniš nešto za moju mladost. Ja sa ovim da nešto snimam ne mogu. Niti mogu ovo da prekrijem. Ne postoji šansa da se ovo sredi. A od svih besova i nervoze, pogledaj na čega ličim. Ovo nije bilo ovako. Ovo je sada pakleno - govorila pevačica u videu.

(Telegraf.rs)