Ana Ćurčić prvi put oktrila šta je presudilo prijateljstvu sa Kačavendom: "Tada je prešla granicu"

Vreme čitanja: oko 2 min.

- Bile smo prijateljice, a sada smo završile kontakt - rekla je ona

Foto: Kobra

Drugoplasirana zadrugarka Ana Ćurčić i Milena Kačavenda definitivno su stavile tačku na svoje prijateljstvo i "kumstvo".

Ana je gostovala u emisiji "Novo jutro" i tom prilikom otkrila je da li su se smirile strasti iznešu nje i Milene.

- Nikakvom, bile smo prijateljice, a sada smo završile kontakt. Želim joj sve najbolje. Bilo je sve kako treba, posle je prešla granicu - otkrila je ona.

- Neke stvari mi se nisu svidele, ona je radila kako je znala. Ona je veliki borac, kroz život se bori i za svoju decu. Ako je i bilo preko mog imena, želim joj sve najbolje - rekla je Ćurčićeva.

Podsetimo, Milena se nedavno oglasila nakon što je ozgubila kontakt sa Anom, te žestoko oplela po njoj.

- Želela sam da se povučem, ali morala sam da se javim danas zbog svih navoda. Biti drugo mesto nije mala stvar u onom leglu zmija. Da nije bilo mene, ne bi bilo Ace Bulića i ne bi Ana osvojla toliko glasova. Sve je to jedna velika istina! Za sve njene kontradiktornosti, ja sam mesecima radila. Možda jesam preterala, možda sam bila ostrašćena kako je rekla, da sam htela da ga uništi, jesam... Ali, mnogo toga nije tačno. Ono što je spomenula kod Šopićke, rekla sam joj privatno, a ona je to rekla javno, zato ću ja sada morati da spomenem. Ja sam bila drug do koske i do zadnje kapi krvi. Od danas, sve što bude rečeno, a da nije istina, zakonski ćemo rešavati. Ja nisam profesionalni PR, ali očigledno mi nije išlo toliko loše, maksimalno sam se trudila - rekla je Milena za Kurir i dodala:

- Za novac i za one priče ja prvi put čujem. Ja ne znam ko su ljudi iz grupe "Feniks", niti sam učlanjena iz te grupe. Meni su Aca Bulić i Anina ćerka rekli da su u pitanju prevaranti, te sam sve blokirala jer me takve stvari ne interesuju. Nakon toga nastala je grupa "Lavice", a o Hristini iz Bujanovca, govoriću posebno. Bila je plaćena za to što je radila, a ja to nisam ni znala. Poslednje dve nedelje, ta grupa je radila protiv mene. Osuđivali su me, na primer, zašto sam rekla da Bulić ima suprugu kod kuće, jer to šteti Ani... Na kraju sam bila blokirala i izbačena iz te grupe. U jednom momentu su govorili da mi je loš odabir za haljinu...

(Telegraf.rs)