Gudelj priredio iznenađenje za Anastasiju: Romantična večera na Ibici i poklon koji ju je oduševio

Vreme čitanja: oko 1 min.

Cecina ćerka je sada svima pokazala kako uživa na romantičnoj večeri sa partnerom, a delić atmosfere je podelila sa svojim pratiocima.

Printskrin: Instagram/ raznatovicanastasija

Anastasija Ražnatović i njen partner fudbaler Nemanja Gudelj trenutno uživaju na Ibici, odakle redovno dele kadrove sa ove egzotične destinacije na društvenim mrežama.

Cecina ćerka je sada svima pokazala kako uživa na romantičnoj večeri sa partnerom, a delić atmosfere je podelila sa svojim pratiocima.

Naime, njih dvoje su ispijali šampanjac i uživali su u šou koji je u restoranu bio priređen.

- Romantična večera - napisala je Anastasija.

Ona je nakon toga pokazala šta je dobila od Nemanje, buket ruža roze boje, što je pevačicu posebno oduševilo.

Podsetimo, Anastasija i njen dečko nedavno su izgubili bebu, a tužnu vest on je saopštio na društvenim mrežama. Anastasija je tada bila u petom mesecu trudnoće i rešila je da se potpuno povuče iz javnosti, pa je deaktivirala svoj profil na Instagramu.

Međutim Anastasija je nedavno sve prijatno iznenadila, kada je odlučila da vrati svoj profil i odmah se javno obratila Gudelju. Ona je objavila niz slika, čestitala mu na osvojenom trofeju i uputila tada najemotivnije reči.

- Čestitam ljubavi moja! Danas se desio jedan od mnogih lepih trenutaka našeg zajedničkog života. Još mnogi tek dolaze. Ako neko ovo zaslužuje, to ste definitivno vi! Volim te bubo - napisala je Anastasija i raznežila mnoge.

(Telegraf.rs)