"Zvezde sa kojima je jela i pila - njih nema! Imaju dobar PR pa se ne zna šta sve rade, a gaze Anu Nikolić"

Vreme čitanja: oko 2 min.

- Da bi se Ana dovela u red, neka je malo ostave na miru. Ona je ispala najgora što je sama za sebe rekla da je "crna ovca", a imamo mnogo gorih koje su "žene od ovih..", "tata joj je ovaj...", i imaju leđa - rekla nam je Goga

Foto-kolaž: Antonio Ahel/ATA Images,

Povodom svega što se dešava Ani Nikolić i oko nje, kontaktirali smo i pevačicu Gogu Sekulić koja je jedna od retkih koja nije želela da ćuti i da se povuče.

Dodatni faktor iznenađenja jeste taj što Goga nije čak ni bliska sa Anom, ali je odabrala da priča i da javno iznese sve što misli i oseća.

U nastavku je drugi deo Gogine priče o Ani

Pevačicu smo pitali i zašto se, osim nje i Jelene Karleuše, niko ne oglašava i javno ne izražava podršku Ani.

- Možda ne treba ni ja da se oglašavam i da se petljam u tuđi život, jer se uvek jedna strana naljuti. Ani treba podrška, žena ima i malo dete, mora da se pronađe neko rešenje - istakla je ona, pa dodala:

- Meni je samo čudno što neke njene drugarice, zvezde, je nisu podržale. Oni misle da biraju stranu ako se oglase i to je to. Nekog prosto boli uvo - to je prva ekipa. Ima zlobnika koji se raduju tuđoj nesreći - to je druga ekipa, a treći su oni koji ne žele nikome da se zameraju, jer ne znaju kad će neko da im zatreba.

- Nije moje da ulazim u rat, ali sa kim je izlazila, jela i pila - tih nema. Ja sam na početku mislila da joj je neko ubacivao nešto u hranu i piće, jer je žena stvarno potencijal. Ja lično znam neke koji su gori, pa se to krije. Piju, puše, drogiraju se i varaju muževe, ali to ne izlazi nigde jer imaju dobar PR, a sada su nagazili Anu Nikolić - istakla je ona.

Goga je potom rekla da generalno život muzičara nije lak, te smastra da Ani treba dobar odmor.

- Mi generalno jako brzo živimo. Nastupi, kolege, muzika, pa opet i sam Beograd. Mene ne žele da puste da unesem dete u vrtić, tek deseti mi auto stane, ja se posvađam u međuvremenu sa pet. Ljudi su nerovarnni, ja stvarno ne znam šta se dešava - istakla je ona, pa dodala:

- I generalno kad neko ostane bez love, šta je tu problem? Naš je posao i život takav. Danas imamo sutra nemamo.

Goga je na kraju istakla da smatra da Anu ne rezumeju.

- Da bi se Ana dovela u red, neka je malo ostave na miru. Ona je ispala najgora što je sama za sebe rekla da je "crna ovca", a imamo mnogo gorih koje su "žene od ovih..", "tata joj je ovaj...", i imaju leđa pa se ne čuje šta rade. Ana moju podršku ima. Ona prosto voli da se šali ljudi, a od toga se nekad napravi kao da je za lečenje. Znam da je takva - otkrila je Goga.

Prvi deo Gogine priče o Ani pročitajte ovde - Gogina ispovest o Ani I deo.

(Telegraf.rs)