Edita uputila skandalozan komentar na račun Senidah, a onda nam je objasnila surov razlog zašto je to uradila

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šok komentari osvanuli su na jednoj Instagram stranici

Foto: Antonio Ahel/ATA Images,Nikola Anđić, Shutterstock

Novi skandal trese estradno nebo, a glavni akter je pevačica Edita Aradinović.

Naime, pevačica Senidah gostovala je kod voditeljke Hane Adrović u emisiji, a deo iste osvanuo je na društvenoj mreži Instagram.

Na snimku koji se pojavio čujemo Senidah kako komentariše intimne odnose sa ženama, ali to nije ono što je privuklo najveću pažnju i izazvalo skandal.

Edita Aradinović ostavila je komentar na stranici koja je objavila snimak i tom prilikom uputila strašne uvrede na račun pevačice, a u raspravu su se uključili i ostali korisnici Instagrama.

- Fuj ko je ova ci**nka, užas ko sve danas peva - napisala je Edita, a onda je krenuo haos.

- Čitam 3 puta jel ovo prava Edita komentariše - napisala je jedna korisnica, sa kojom je Edita krenula da se svađa.

Mnogi su pisali da je Editi hakovan nalog budući da je pevačica u jednom trenutku vređala i sebe, a istina je malo drugačija.

Ekipa Telegrafa kontaktirala je Editu koja nam je otkrila da joj nalog nije hakovan, a onda otkrila i zbog čega je to uradila.

- Nije, moji komentari su krajnje sarkatični i ironični, na konto ljudi koji nemaju sta drugo da rade, pa pljuju druge, da vide kako to zapravo izgleda kada napiše neko ko ima malo veći uticaj od njih samih! Mislim da je grozno komentarisati nečiji fizički izgled i ugled, ako taj neko iza sebe ima uspešnu karijeru, kao što je npr. ima genijalna Senidah! - rekla nam je Edita kratko i jasno.

(Telegraf.rs)