Proglašeni pobednici takmičenja "Nikad nije kasno": Velika tragedija obeležila ovu sezonu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mnogi od takmičara podelili su svoje potresne životne priče sa gledaocima, a definitivno najveća tragedija koja je obeležila takmičenje je porodična situacija takmičarke Nathalie Prijović

Foto: ATA Images

Večeras je održano finala osme sezone popularnog takmičenja "Nikad nije kasno".

Finalisti koji su nastupali večeras su: Miglen Megi Nikolova, Amil Bišćanin, Jelena Mitrović, Dejan Drašković, Jasminka Dujmović, Pavle Vitanov, Nathalie Prijović, Vladimir Stanković Vladica, Aleksandra Saška Rakonjac, Edvin Husarić Edo, Sabina Kaltak, Petar Spasojević.

Drugog pobednika "Nikad nije kasno" odabrala je publika SMS glasovima, a trećeg Fejsbuk glasači.

Pobednik Fejsbuk glasova ove godine je Pavle Vitanov iz Makedonije.

Sabina Kaltak dobila je najviše SMS glasova.

Na kraju je proglašen i pobednik od strane stručnog žirija, a to je Petar Spasojević.

Mnogi od takmičara podelili su svoje potresne životne priče sa gledaocima, a definitivno najveća tragedija koja je obeležila takmičenje je porodična situacija takmičarke Nathalie Prijović, čiji se muž ubio, a ona je zbog tragedije želela i da napusti takmičenje.

Moj suprug je sebi oduzeo život. Bio je izuzetno jak čovek, sposoban i veseo, ali očigledno živimo u nekom totalno suludom vremenu. Još uvek je sve sveže, još uvek je tu milion pitanja, a pre svega ogromna griža savest što nismo na vreme slutili tako nešto i nismo ni znale da imamo šta da sprečavamo. To je teret koji ćemo nas četiri nositi do kraja života. Da ne pričam koliku tugu osećamo, situacija je veoma traumatična – rekla je veteranka nakon tragedije.

Podsetimo, pobednike očekuju posebne nagrade – pesma od najboljih autora i neograničen marketing, barem je tako bilo do sada.

- Svi finalisti doživeli su veliki uspeh zahvaljujući takmičenju u Žikinom projektu, a pobednici će dosta profitirati. Od produkcije će na poklon dobiti po pesmu, kao i reklamu. Zanimljivo je da će oni sve to imati na raspologanju iako neće morati biti u obavezi prema „Grand“ produkciji jer neće potpisivati nikakve ugovore - pisali su mediji.

(Telegraf.rs)