Zorica Marković za Telegraf nakon što je tražila zabranu prilaska za Ivana Marinkovića: "Stati neću!"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Zorica je otkrila i gde ga je prijavila, kao i da neće ovog puta stati sa gonjenjem Marinkovića, koji je inače i prva osoba iz rijalitija koju je tužila

Foto-kolaž: Nikola Tomić, Printskrin: TV Happy

Nakon što je Telegraf prvi pisao o saznanju da je Zorica Marković tužila bivšeg cimera Ivana Marinkovića zbog pretnji, pevačica se oglasila za naš portal i otkrila da ga je pored tužbe i prijavila policiji i navela sve detalje.

Kako je navela, na odluku da ga prijavi policiji zbog pretnji došla je nakon njenog gostovanja u emisiji "Narod pita", nakon što su napustili Zadrugu, a u kojoj je gostovao i on.

- Naravno, prijavila sam ga policiji i podneta je tužba, jer on je meni javno pretio. Dosta više pretnji, dosta više bilo kome, a pogotovu ženama. On je meni one noći (prim. aut. između 16. i 17. juna) u Narod pita, izvređao me je i izneo gomilu laži za moju decu i mene, ali za mene je nebitno, to je govorio i u Zadruzi. Ja to neću nikome tolerisati, advokat sve radi - tužen je i prijavila sam ga policiji - navela je ona.

Zorica je otkrila i gde ga je prijavila, kao i da neće ovog puta stati sa gonjenjem Marinkovića, koji je inače i prva osoba iz rijalitija koju je tužila.

- Na opštini Voždovac sam ga prijavila, pa će ga naravno pozvati. Stati neću, jer čoveku ništa uradila nisam. Ako smo se svađali u Zadruzi, govorio je on svašta meni, govorila sam i ja svašta njemu. Nakon Zadruge, prva rečenica u Narod pita, rekao je: "Sada ću da raskrinkam i da razvalim, ne znam kako je već rekao, pretnjom onako, mene i Anu". Ja sam mislila da je čovek malo popio dobro, bi šta bi, svi smo gledali i ja to ne praštam - navela je Zorica.

I njena drugarica Ana Ćurčić je tužila Marinkovića, zbog istih stvari, pretnji i uvreda koje je iste večeri izneo i na njen račun.

- Takođe, Ana Ćurčić ga je isto tužila i sada ćemo da vidimo, jer hvala Bogu zakon u ovoj zemlji još uvek funkcioniše. Nikada nikog iz rijalitija nisam tužila, ali mene jesu. No, u ovim godinama posle toliko duge muzičke, ugostiteljske i rijaliti karijere neću dozvoliti da me oni, ja za njih jesam institucija, da me kao ličnost srozavaju pred ljudima, izmišljaju laži, a pogotovu za moje sinove koji su časni i pošteni ljudi i akademski građani ove zemlje. Oni bez mrlje žive normalan život van rijalitija, da neko njih dira i naziva takvim imenima, ne može, to neću dozvoliti - otkrila je ona.

Kako je dalje navela, ovog puta ne prašta i ne odustaje i najavila da će tužiti još jednu bivšu zadrugarku.

- Sve ovo isto važi i za gospođicu iz Sombora, Šarme, koja je rekla da sam ja bila beskućnik i da sam nečiju kuću, ne znam nekog dede. Imam crno na belo da sam kupila kuću, da je moj brat išao tamo i da sam provodila vreme i da sam je prodala iz ličnih razloga. Svee imam crno na belo, da sam kupila kuću od nekih ljudi, kakve crne dede i ko zna šta sve oni pričaju - navela je ona za naš portal.

(Telegraf.rs)