Zlatna posteljina i lav preko celog zida: Jovana Jeremić završila opremanje svojih odaja, a evo kako izgleda

Vreme čitanja: oko 1 min.

Voditeljka je dosta novca uložila u renoviranje istog, a radove privodi kraju

Printskrin: RTV Pink

Jovana Jeremić nedavno je otkrila da je pazarila stan na Dorćolu koji je rešila da opremi po poslednjoj modi.

Voditeljka je dosta novca uložila u renoviranje istog, a radove privodi kraju.

Od samog početka je otkrila kako planira da uredi svoj budući dom i da će svaki detalj birati sama, dok je pre nekoliko dana pokazala i čuvenog lava koji će imati posebno mesto.

Izgleda da voditeljka uskoro pakuje kofere jer je njena spavaća soba kompletno gotova, a sliku je podelila sa svoim pratiocima na Instagramu.

Printskrin: Instagram/ jeremicjovana

- Fale još mnoge sitnice, ali ideja je vazna! Na 11.avgust zove lav. Da ti javi da si živ i zdrav, a mrtav - napisala je Jovana ispod slike na kojoj se vidi kraljevski krevet sa zlatno-zelenom posteljinom i ogromnim lavom na zidu.

Podsetimo, pisalo se da je nekretnina Jovane Jeremić koštala 200.000 evra, a ona ne krije da je sav novac uložila u stan i da je čak i podigla kredit. 

- Jako sam zadovoljna. Sav svoj novac sam dala i uložila u ovaj stan, podigla sam i kredit, sada živim da ga otplatim. Mnogi su mi poklonili nameštaj, različite vrste pločica, mermera... Nikada se neću više udati, dokle god ne naletim na nekoga ko će da mi promeni život. Ja volim luksuz i da sve bude nivo. Što sam sebi kupovala, kupovala sam, sad će meni da kupuju! Alo, ja vredim celo bogatstvo, a ne jedan Roleks - rekla je Jovana.

Teme