Anđela zaplakala kad je pričala o raskidu sa Zvezdanom: "Doneli smo takvu odluku. Želim mu sve najbolje"

Vreme čitanja: oko 3 min.

Anđela se snimala u svojoj kući u Đenovićima kada je otkrila detalje iz Zadruge, ali i zbog čega je rasknula sa Zvezdanom

Printskrin: Youtube/ Andjela Djuričić

Anđela Đuričić pre nekoliko nedelja raskinula je sa Zvezdanom Slavnićem, pa je otišla kod svoje porodice u Herceg Novi. U međuvremenu, bivša zadrugarka je otputovala na odmor u Hrvatsku, a sada se vratila u Crnu Goru gde pokušava da preboli dečka.

Da pati zbog raskida, priznala je i sama kada je odgovarala na pitanja svojih pratilaca sa Instagrama. Anđela se snimala u svojoj kući u Đenovićima kada je otkrila detalje iz Zadruge, ali i zbog čega je rasknula sa Zvezdanom.

Najore je odgovorila na pitanje kako je.

- To je pitanje o kome bih mogla da pričam danima i mislim da nikada ne bih znala da dam konačan odgovor na pitanje. Moje raspoloženje varira iz krajnosti u krajnost, kao što ste u Zadruzi imali prilike da vidite. Ništa se nije promenilo sada kada sam vani, samo što sam okružena ljudima koje volim, pa je mnogo durgačije. Ali, okej sam. Eto najsikrenije. Ne mogu da kažem da sam nešto najbolje. Trenutno prolazim kroz težak period kao prethodnih meseci. Samo što sada mogu da biram kada ću da se snimam na društvenim mrežama, kada ću da izađem, kada ćete da me vidite u najboljem izdanju, a možda se iza tooga krije nešto totalno drugačije. Dobro sam - počela je Anđela u videu za svoj jutjub kanal.

Printskrin: Youtube/ Andjela Djuričić

Ona je rekla i šta bi promenila u učešću i da li opet ulazi u neki rijaliti.

- Ne postoji ništa zbog čega se kajem, iskreno. Da sam saznala istinu da je Zvezdan, stvar zbog koje sam najviše osuda pretrpela, to da sam ušla u vezu sa oženjenim muškarcem, već ostavljen u novembru od Ane. Promenila bhi, da sam to znal, moji odgovori bi bili mnogo drugačiji. Živela sam u laži i nisam znala da je on zapravo bio slobodan kada smo ušli u vezu. Promenila bih odgovore prema nekim ljudima i bila bih mnogo bezobraznija.Ovako što se tiče mog učešća i mojih postupaka, ne bih ništa promenila. Sve se desilo s razlogom, sve ima svoje zašto. Jedino bih promenila to da saznam istinu. Ne planiram da ulazim u rijaliti, ali nikad se ne zna - rekla je Anđela.

Crnogorka je odgovorila i zašto su raskinuli ona i Zvezdan.

- Prosto, nekad dođe period u životu kad moraš da doneseš neke odluke koje nisu lake za tebe. Mislim da je takav period došao meni i njemu kad smo morali da donesemo takvu odluku koja je trebalo da bude takva. Nijedan raskid nije lak, ali prosto, eto desio se, ne bih preterano pričala na temu raskida, ne želim našu intimu da otkrivam. Želim mu sve najbolje u životu. Nemam ništa loše da kažem - kaže ona i dodaje:

Planiram da počnem da živim sama u Beogradu u narednom periodu. Sada letnji period sam na relaciji Herceg Novi - Beograd. Kada budem sama kupiću psa, maltezera. Biće mi to najbolji prijatelj, provodiću s njim najviše vremena. Moram da priznam da sam postala asocijalna. Kroz sve što se desilo u Zadruzi sam postala... mislim da će mi taj pas baš pomoći - rekla je ona, pa zaplakala.

Kako kaže, nije joj bilo lako da se vrati kod porodice u Herceg Novi.

- Bila sam nervozna, imala sam tremu. Mnogo su se menjala osećanja. U suštini, srećna sam bila kad sam došla kući, to je moja domovina.

Ona kaže da se nije oporavila od raskida.

- Nisam, tek sad me stižu neke stvari i mislim da će vreme da učini svoje.

Ono što je takođe rekla je i da nije dobila čestitku od roditelja dok je bila u Zadruzi, iako su joj poslali.

- Dragi moji, velika je istina da su roditelji posalili meni čestitku za Matorin rođendan. Meni oni nisu uneli čestitku od porodice. Nego su mi uneli tek drugu čestitku za slavu. Ne znam koji je razlog tome - rekla je Anđela.

(Telegraf.rs)