Dočekali smo grčkog Apolona na aerodromu: Nikosa smo iznenadili rakijom, a njegova reakcija nas je dirnula

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Radujem se da upoznam Sašu Kovačevića. Sarađivali smo, ali smo komunicirali samo preko telefona - istakao je popularni grčki pevač

Grčka zvezda, Nikos Vertis, stigao je u Beograd povodom velikog koncerta na stadionu Tašmajdan, koji će održati u četvrtak, 29. juna.

Ekipa portala Telegraf.rs ga je sačekala na aerodromu Nikola Tesla, kako bismo sa njim podelili prve utiske i pitali ga kako će provesti predstojeće dane u prestonici.

- Prvi put sam u Srbiji i veoma sam uzbuđen. Već dugo želim da posetim Beograd, često mi pišu ljudi odavde i imam dosta srpskih prijatelja. Večeras ću prošetati Beogradom. Jedva čekam da izađem, da vidim grad, zbog toga uvek dođem nekoliko dana pred koncert, kako bi obišao znamenitosti i osetio duh grada u kome nastupam - rekao nam je Nikos, a zatim progovorio o svom odnosu sa mladim pevačem Sašom Kovačevićem, sa kojim je sarađivao, a upravo on će mu biti specijalni gost na predstojećem koncertu.

- Radujem se da upoznam Sašu Kovačevića, čini mi se da je divan mladić. Do sada smo samo komunicirali preko telefona, nismo se lično upoznali - istakao je on.

Nikosa je ekipa Telegrafa iznenadila je najboljim srpskim poklonom - rakijom, na koju je on i te kako oduševljeno reagovao.

Kako je sve to izgledalo, ali i šta je imao da kaže o Srpkinjama, pogledajte u videu ne početku teksta.

-(Telegraf.rs)