Milica Pavlović besna zbog gađanja izvođača na Music Week-u: Mislite da ste ponizili nekoga? Vi ste poniženje!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Milica se obratila i "nevaspitanoj" publici i navela da su upravo oni "poniženje" za čitavu zemlju

Foto: Nikola Anđić, Kobra, Antonio Ahel/ATAImages

Milica Pavlović oglasila se na Instagramu i pružila javnu podršku svim izvođačima koji su na "Music Week-u" gađani raznim predmetima od strane "nevaspitane" publike i oštro osudila.

Milica je objavila video koji je postao viralan na mrežama, a koji sadrži kompilaciju delova kada su izvođači: Breskvica, Vojaž i ostali pogođeni raznim predmetima, od flaša do raznih drugih stavri...

- Breskvice i Vojaž, uz vas sam i sve izvođače koji su doživeli sličnu ili istu situaciju na festivalu (ili na nekom nastupu) glasno i uz komentar: Nije ovo slika naše zemlje! Ima mnogo dobre dece... Ali za pojedince mora da postoji kazna za ovakve postupke! Da više nikome ne padne na pamet da pomisli da može pevača (koji je inače tu zbog publike), za koga je platio kartu, stao u red da gleda i sluša njegov nastup, gađa (ovo i u samoj rečenici zvuči nerealno) - započela je Milica.

Ona se zatim obratila i "nevaspitanoj" publici i navela da su upravo oni "poniženje".

- Jeste zato došli? Zarad viralnog klipa na društvenim mrežama? Mislite da ste ponizili nekoga? Niste lepi moji ... Vi ste poniženje. Odakle vam ta želja da nekoga ismevate i poželite da ga povredite?! Šta da ste nekome izbili oko? Evo pitam ? Je l' dobaci vaš mozak dotle? P.S. Ovo se odosi isključivo na razmaženu, nevaspitanu omladinu koja je izgubila kompas. Tužno mi je iskreno kad ovo gledam... Loše mi je ... Probudite se! - dodala je.

Podsetimo, sramotno ponašanje mladih na muzičkom festivalu Music week i dalje se komentariše, a brojni izvođači doživeli su neprijatnost tokom nastupa.

Naime, Emu Radujko publika je izviždala i vređala, Senidah se takođe našla na meti pojedinih bahatih tinejdžera, Teodora Džehverović je takođe pogođena, Vojaža su pogodili flašom u glavu, a da skandal bude još veći, uglavnom su "nastradale" pevačice.

(Telegraf.rs)