Kaća Živković konačno otkrila sve što zna: Milan Stanković je sankcionisan jer nije želeo da ćuti!

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kaća je istakla da je iz svoje sezone najviše u kontaktu sa Radom Manojlović, a onda je pomeula i Milana Stankovića i istakla da je on sigurno jedan od najvećih "gubitaka" za estradu

Foto: M.M./Antonio Ahel/ATA Images, Nikola Tomić

Pevačica Katarina Živković proslavila se učešćem u trećoj sezoni "Zvezda Granda", u kojoj su proslavili i Rada i Milan, a ona se sada dotakle te teme i komentarisala muzičko takmičenje, pa otkrila za kojim da joj je jako žao što je Stanković prošao tako kako je prošao.

S obzirom na to da je pre nekoliko dana održano finale 16. sezone popularnog muzičkog takmičenja, nju smo pitali šta je njoj doneo ugovor sa Grandom, a ona bila jasna:

- Bila sam u trećoj sezoni. Mnogo toga su mi donele Zvezde Granda, baš mnogo. Prvo prepozntljivost, jer nas pre tog takmičenja niko nije prepoznavao, a zatim popularnost, e onda karijera normalno. Granda je uvek bio tu za nas da nam da vetar u leđa, dobili smo jednu pesmu, a moja prva je bila "Kad te ne volim" i danas je veliki hit. Ustvari, ona je tek sada postala slušana, vratila se na velika vrata. Da mogu da vratim vreme mislim dsa bih se opet prijavila - rekla nam je Kaća.

Iako je na pitanje ko je najveća zvezda, među takmičarima koji su prodefilovali popularnim muzičkim takmičenjem, prvo izdvojila Aleksandru Prijović, Kaća se aztim predomislila i rekla da ipak na to pitanje ne može da odgovori jer mnogo kolega je postiglo ogroman uspeh i da su svi oni zvezde.

Kaća je istakla da je iz svoje sezone najviše u kontaktu sa Radom Manojlović, a onda je pomeula i Milana Stankovića i istakla da je on sigurno jedan od najvećih "gubitaka" za estradu i da prosto nije bio poželjan zbog svojih stavova.

- Sa Cobetom komuniciram preko Instagrama, mislim da se on iselio ne živi više u Srbiji. Iz svoje sezone sam trenutno najbliža sa Radmilom. Nisam nikada ostavrila bliži kontakt sa Milanom i mnogo mi je žao zato što mislim da jako nedostaje estradi, ali jednostavno on je uvek govorio ono što misli, a ono što drugi ne žele da čuju i takvi ljudi nisu dobrodošli i zato ga apsolutno razumem zašto se povukao i zašto mu je svega bilo preko glave. Što se tiče talenta njegovog, mislim da je to ozbiljan gubitak za estradu. 

Nakon konstatacije da je od samog početka karijere bio na udaru loših komentara, zbog izgleda, Katarina se vratila na priču i rekla da je jasno zašto je Milan doneo odluku da se povuče i posveti veri i Bogu

- Ne govorim o fizičkom izgledu, već o njegovim stavovima koji su ispravni, ali jednostavno to ne treba izgovarati jasno i glasno. Zato je on po meni sankcionisan, nije želeo da ćuti i samo je izašao iz cele ove priče - rekla je ona za Telegraf.

(Telegraf.rs)