"Gadi mi se što moram da te slušam, a to kakva si majka...": Ivan Marinković žestoko odgovorio na prozivke

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Ti si jedan od većih prevaranata kada je rijaliti u pitanju - rekao je on

Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Bivša zadrugarka Ana Ćurčić, nakon sukoba sa Ivanom Marinovićem odlučila je da će se ipak naći na sudu.

Povodom tužbe oglasio se i Ivan putem Instagrama:

- Da stanem u odbranu svog lika i dela. Ana čekam tu tužbu koju si najavila, ali nikako da stigne. Mene vređa kada neko kaže da sam loš u nečemu. Za tebe sam čuo da si dobra u svemu, ali u verbalnoj raspravci na nivou rijalitija zapravo si nula. O tome Ana ne svedoči moje šesto mesto, nego tvoje drugo. A to kakva si majka, ne znam, po svemu sudeći (čitaj tetovaže) si odlična! Čestitam, što se mene tiče, ti si jedan od većih prevaranata kada je rijaliti u pitanju, i gadi mi se kada moram da te slušam, a vidim i većini naroda. Treba da odsmrdiš sve emisije ženo, a za to ima vremena. 

Podsetimo, Ana se u emisiji Narod pita, dotakla i prijateljstva sa rijaliti učesnicom i pevačicom Zoricom Marković, a onda otkrila da je podnela tužbu protiv Ivana Marinkovića.

- Meni svedok za "Zadrugu" ne treba. Ja sam tužila Ivana Marinkovića, ali nju nisam zvala, nema potrebe da bude. Zoku ako sam pozvala, to je za ručak, ali za svedoka ne. Žele da opravdaju sebe u tim nedelima, očigledno smo Zorica i ja bile trn u oku za sve. Meni je bilo dovoljno da je ona tu i da me razume, tako da mislim da je mnogo pretrpela - rekla je Ana.

(Telegraf.rs)